Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  G 63 Amg Klassisk Grå Grill Front

  Robust

  Den markante front har samme udtryk som de seneste årtiers modeller, og giver G-Klassen et kraftfuldt udtryk.

  Innovativt cockpit

  Teknologien i G-Klassen når nye højder med funktioner som digitalt cockpit, ambientebelysning og rat med touch-betjening!

  G 63 Amg Interiør Kabine
  G 63 Amg Interiør Sæder

  Komfort

  Komforten i G-Klassens kabine er noget for sig selv. Der er masser af benplads, oppustelige luftkamre, massageprogrammer og meget mere. Alt sammen for at øge din komfort på farten!

  Overlegne køreegenskaber

  Det er ikke kun i terræn at G-Klassen er overlegen. Det præcise styretøj sørger for en uforglemmelig køreoplevelse, uanset hvilket underlag du kører på!

  G 63 Amg Klassisk Grå Top

  Hessel STARPLUS

  Fordelsaftale

  fra kun 159 kr/md.

  Eksklusivt for Mercedes ejere

  12-24 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof/strøm

  2 årlige hjulskift inkl. opbevaring

  Gratis lånebil ifm. service

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din G-Klasse

  Finansiering af din G-Klasse

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din G-Klasse

  Leasing af din G-Klasse

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Map

  Mercedes-Benz G-klasse – Et nærmest uopslideligt ikon

  Den nye Mercedes Geländewagen – eller G-klasse som vi kender den - bygger på det samme ikoniske design som vi kender den fra klassens lancering for 40 år siden i 1979, men med en gennemgående teknisk opgradering. Det sikrer at G-Klassen fasttømrer sin position i det perfekte sweetspot mellem kørsel i ekstremt terræn, komfort og teknisk overlegenhed.

   

  Den kan køre i vand op til 70 cm, køre på stigninger op til 100% og den er kørestabil ved op til 70% krængning og meget andet. Bilen er skabt til at køre i det mest ufremkommelige terræn. Men det er ikke kun i det barske terræn den nye Mercedes G-klasse brillerer. Når du kører rundt på vejene, vil du hurtigt opdage, at bilen er både dynamisk og komfortabel på flere slags underlag. Ser man på den nye Mercedes G-klasse vil man opleve, at både luksus og råstyrke bliver forenet i en stærk og sikker bil. De eksklusive materialer og den gode atmosfære, får alle inde i bilen til at føle sig godt tilpas.

   

  Udefra er bilen stor, og det kan også mærkes inde i bilens kabine. Lige meget hvor man sidder i bilen, så har man meget plads og ingen vil føle sig klemt. Sæderne, med mulighed for tilvalg af massage, er i det fineste nappalæder der fører til maksimal komfort lige meget hvor du kører.

  Connect med din Mercedes

  Med din smartphone kan du få den letteste forbindelse til din Mercedes. Med Mercedes me connect bliver der skabt en komplet forbindelse til din Mercedes og du kan let tjekke vigtige data om bilen, om enten du sidder der hjemme eller er ude at køre. Med Mercedes me connect i din nye Mercedes G-klasse kan du let tjekke dæktryk, kilometerstand og meget andet.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.