Prøv en eVan gratis

Udfyld de nødvendige informationer herunder og send din forespørgsel. Dernæst vil en af vores rådgivere kontakte dig for at aftale nærmere vedr. dit lån af en eVan.

  Spørg vores eksperter om alt

  Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   Forside / Erhverv / Varebiler / Mercedes-Benz /

   EQV kassevogn

   Genveje

   Find salgsafdeling

   Find salgsafdeling

   Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

   Skal vi komme på besøg hos dig?

   Skal vi komme på besøg hos dig?

   Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

   Filter0
   SorterOperationel leasing pris stigende

   Vores udvalg i Mercedes-Benz EQV kassevogne

   Hessel Eqv Opladning

   Rækkevidde og opladning

   EQV'en kommer med en rækkevidde på op til 350 km, og kan med en hurtiglader lades op til 80% på blot 45 minutter. Du kan også få installeret en wallbox, og lade bilen hjemme i garagen.

   Udtryksfuldt design

   Bilens design er som vi kender det fra V-Klassen, men EQV'en byder på mange flotte detaljer, der giver bilen sin helt egen unikke udstråling.

   Hessel Eqv Hvid
   Hessel Eqv Interiør

   Masser af komfort og teknologi

   Kabinen i EQV'en er som vi kender fra V-Klassen fyldt med lækre detaljer og enorm komfort. Herudover er der med infotainmentsystemet MBUX adgang til både stemmebetjening, musik og meget mere.

   Prøv en EQV gratis

   Hvis du alligevel står og skal udskifte eller tilføje varebiler til din virksomhed, hvorfor så ikke prøve en elektrisk varebil?

   Relevante videoer

   Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

   Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Ladeløsninger til erhverv

   Ladeløsninger til erhverv

   Det med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin til en pris tæt på den tilsvarende hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

    

   Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

   Hvad siger andre virksomheder?

   Hvad siger andre virksomheder?

   Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

    

   Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

   Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

   Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

   Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Se eksempler på besparelser for virksomheder af forskellige størrelser eller lad os udregne din besparelse for dig.

   Har du nogle spørgsmål?

   Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

   Map

   Mercedes-Benz EQV elbil kører over 300 km på én opladning

   Den nye Mercedes-Benz EQV sætter en ny standard for store elbiler. Ikke alene kan du oplade batteriet fra 10% til 80% på under en time og køre godt over 300 km på én enkelt opladning — du nyder også godt af Mercedes sædvanligt høje standard.

    

   Derfor er batteriets levetid langt fra det eneste, EQVen har kørende for sig. Udover revolutionerende teknologi, der udnytter energien frigivet fra bremseskiverne, når du bremser, kan du også se frem til funktioner såsom bakkamera, Blind Spot Assist og intelligente LED-lygter, der automatisk blænder op og ned efter behov.

   Den nye Mercedes-Benz EQV gør køreturen til en teknologisk fornøjelse

   Det er ikke kun i elmotoren, du finder verdensførende teknologi. Med i standardudstyret følger blandt andet også infotainment systemet MBUX. Det holder dig for eksempel ajour på batteriets ladeniveau, energiforbrug og forventet rækkevidde. Herudover kan du bruge MBUX til at planlægge den optimale kørerute, hvor systemet blandt andet tager højde for opladningsstationer undervejs. Og som en ekstra lille forkælelse, når bilen er tilsluttet strøm, kan du endda indstille forventet afrejsetid, så bilen er varmet op eller kølet ned allerede før, du sætter dig til rette.

   Har du hørt om Hessel, har du hørt om Mercedes-Benz

   Ejner Hessel så dagens lys i 1968, og i dag er vi Danmarks største forhandler af biler. Vi tilbyder leasing (privat og/eller erhverv), salg med fordelagtig finansiering (vi kalder det Hessel Finans) og kontantsalg. Derfor er det fuldstændig op til dig at vælge, hvilken løsning fungerer bedst for dig og dine ønsker; vi er leverings- og konkurrencedygtige uanset.

    

   Hertil tilbyder vi et af landets største udvalg, så du altid har en rig pallette af modeller at vælge mellem. Og hvis du på noget tidspunkt i dine overvejelser har brug for hjælp eller rådgivning, hvad end det omhandler vores nye Mercedes-Benz EQV elbil eller en helt anden model, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har ekspertisen og erfaringen til at guide dig mod den bedste bil til dig.

   Find afdeling

   Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

   Jylland

   Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

   Agerøvej 49

   8381 Tilst

   Ejner Hessel Århus (Dacia)

   Århus Vej 29

   8000 Århus C

   Sjælland

   Ejner Hessel København (Renú)

   Marseligsborggade 2

   1000 København

   Betalingsplan

   0 kr./md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.