Kontaktformular

EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Erhverv / eVans /

Opladning af din varebil

Opladning der passer præcist til dig

Vi kan lige så godt være ærlige - den optimale ladeløsning for din konkurrent eller din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig og din virksomhed, da dit behov og din virksomhedsstruktur er helt unik, og det skal der tages højde for i din løsning. Sammen med TakeCHARGE sørger vi for, at du får en komplet og fremtidssikret løsning, der passer til dig og din virksomhed. Med denne løsning betaler du nemlig kun for dit reelle forbrug, og vi har gjort det nemt for dine medarbejdere, hvis der er brug for hjemmeopladning.

De 4 mest populære ladeløsninger for virksomheder

 

1. Opladning på arbejdspladsen

Få installeret det antal ladestandere, der passer til jeres elektriske bilpark. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange I ønsker, og vi hjælper selvfølgelig med montering og installation af alle ladestandere, hvis I ønsker dette. Sammen med TakeCHARGE undersøger vi adgangen til strøm på din lokation, og laver ét samlet tilbud på at få laderne sat op.

2. Opladning hos medarbejdere

Med intelligente ladebokse fra TakeCharge er det muligt for dine medarbejdere at lade bilen hjemme i privaten. Med et serviceabonnement på bare 99 kr/md. sørger vi for alt administration, så dine medarbejdere får dækket udgiften til el samt refusion på afgiften. Du slipper altså for at afregne el med dine medarbejdere – det klarer vi for dig.

 

Sådan fungerer det:

 1. Medarbejderen modtager en sms med et link til indberetning af elpris for perioden
 2. Vi aflæser medarbejderens ladestander automatisk og beregner tilgodehavende
 3. Vi sender én samlet faktura til virksomheden for alle medarbejderes udgifter
 4. Vi refunderer medarbejderens udlæg for el
 5. Minimal administration for virksomheden og medarbejderen

3. Opladning på farten

Med et Hessel ladekort har du mulighed for at lade på de fleste offentlige ladestandere i Danmark. Du kan bl.a. lade hos Clever, e-on, Spirii, Ionity, Allego, Monta og i udlandet. Og med de nu knap 7.000 offentlige ladestandere fordelt i hele Danmark, så er der efterhånden nok at vælge i mellem.

 

Dit Hessel ladekort bliver, sammen med dit kreditkort, koblet til en app, hvor du betaler igennem. Prisen på dine opladninger vil også være synlig i appen, så du kan se dine tidligere betalinger.

 

Sådan fungerer det:

 1. Du betaler gennem appen med dit kreditkort
 2. Pris på opladning kan ses i appen
 3. Du kan ikke få refusion af forbrug på offentlige ladere
 4. Der er ikke noget abonnement – du betaler kun for dit forbrug
 5. Northe driver løsningen og yder support ved spørgsmål til appen
 6. Løsningen er uafhængigt af dit TakeCHARGE refusionsabonnement

4. Transportabel lader

Brug for at lade på byggepladsen? Med en transportabel lader, som du kan tilslutte et kraftstik, kan du lade elbilen, mens du er på byggepladsen, og du skal ikke bekymre dig, om du har nok strøm til hjemturen.

 

Den transportable lader fås i en længde på 5 meter og er uden refusionsmåler. Du kan selvfølgelig også bruge den transportable lader på medarbejderens hjemmeadresse, såfremt der findes et kraftstik.

Stadig forvirret?

Få svar på ofte stillede spørgsmål omkring vores ladeløsning. Der er mange nye begreber og ting, som du pludselig skal kende til, når du ejer en elbil. Og derfor også mange spørgsmål. Vi har prøvet at svare på de ofte stillede spørgsmål, så du er bedst muligt klædt på, når du vælger vores erhvervsløsning. Du kan læse og blive klogere på de oftest stillede spørgsmål vedr. ladeløsninger til erhverv her, eller du kan kontakte os ved at trykke på knappen herunder.

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.