Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Jeg vil gerne prøve en eVan

  Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Hvis ikke du finder den ønskede model på listen, så skriv gerne i kommentarfeltet, hvilken model du ønsker at prøvekøre, og vi vil undersøge mulighederne.

    Privat
    Erhverv
    EJNER HESSEL
    Privat
    Erhverv
    EJNER HESSEL

    Har du spørgsmål?

    Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

    Ejner Hessel A/S

    Jyllandsvej 4

    CVR nr. 58811211

    Tilbage

    Kontakt os

    Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

    Privat
    Erhverv

    Luk

    FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

    Har du spørgsmål?

    Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

    Ejner Hessel A/S

    Jyllandsvej 4

    CVR nr. 58811211

    Tilbage

    Kontakt os

    Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

    Din kurv er tom.

    Forside / Erhverv / Varebiler / Renault / MASTER /

    MASTER E-Tech ELECTRIC kassevogn

    100% elektrisk varebil

    Renault MASTER E-Tech Electric

    Perfekt til større leveringer i byerne!

    Elektrisk rækkevidde op til 120 km

    Brutto nyttelast op til 1.128 kg

    Lastrum kapacitet op til 8 m3

    Opladning (15-80%) på 3 timer

    Genveje

    Find salgsafdeling

    Find salgsafdeling

    Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

    Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

    Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

    Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

    Skal vi komme på besøg hos dig?

    Skal vi komme på besøg hos dig?

    Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

    Filter0
    SorterFinansiel leasing pris stigende

    Vores udvalg i Renault MASTER E-Tech Electric kassevogne

    Der er tomt i garagen

    Vi fandt desværre ingen biler at kunne vise dig ud fra din filtrering. Prøv at fjerne nogle af dine filtre eller kontakt os - så skal vi nok hjælpe dig med at finde den varebil, du søger.

    Lad os hjælpe dig med at finde drømmebilen

    Udfyld formularen herunder og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

    Hessel Master Ze By

    Perfekt til byen

    Renault MASTER E-Tech Electric er perfekt til dig, der kører med leveringer i byen. Bilen har en rækkevidde på op til 120 km og kan både lades hjemme på firmaadressen med en wallbox eller når du er på farten med en af de mange offentlige ladestandere.

    Gør din arbejdsdag mere komfortabel

    Med Renault MASTER E-Tech Electric bliver din arbejdsdag endnu bedre. Bilen er med sit lave støjniveau og sin automatiske transmission en fornøjelse at køre, og den lange standardudstyrsliste gør at du ikke mangler noget når du er på farten.

    Hessel Master Ze Interiør

    Prøv en eVan gratis

    Hvis du alligevel står og skal udskifte eller tilføje varebiler til din virksomhed, hvorfor så ikke prøve en elektrisk varebil?

    Relevante videoer

    Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

    Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

    Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

    Ladeløsninger til erhverv

    Ladeløsninger til erhverv

    Det med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin til en pris tæt på den tilsvarende hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

     

    Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

    Hvad siger andre virksomheder?

    Hvad siger andre virksomheder?

    Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

     

    Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

    Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

    Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

    Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Se eksempler på besparelser for virksomheder af forskellige størrelser eller lad os udregne din besparelse for dig.

    Har du nogle spørgsmål?

    Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Udforsk andre Renault MASTER

    Renault-MASTER

    MASTER, Kassevogn

    Fra 3.150 kr./md.

    Fås som Diesel

    SE UDVALG

    Map

    Renault MASTER E-Tech Electric - En 100% elektrisk varevogn!

    Den nye Renault MASTER E-Tech Electric gør sig en elegant entré og imponerer med sin 100% el Renault-motor. MASTER E-Tech Electric kommer til at elektrificere dine køreturer og så lever den i særdeleshed op til sit navn Renault.

     

    Du får en varevogn der balancerer mellem 100% effektivitet og 100% fornøjelse og er især egnet til dig, der kører med leveringer i byer og forstæder. MASTER E-Tech Electric går forrest med ny teknologi, udstyr og design, som på ingen måder skuffer. Med andre ord en maskulin varevogn med et dynamisk design til dig, der prioriterer komfort, pålidelighed og stor køreglæde.

    Lad dig blive imponeret - 120 km faktisk rækkevidde

    Med den nye generation Z.E. 33 batteri, giver den nye MASTER E-Tech Electric dig mulighed for at køre 120 km under faktiske forhold uden at genoplade dit batteri. Det nye batteri er baseret på en ny innovation, der gør at din motor har opnået den bemærkelsesværdige bedrift at øge energilagringen uden at øge rumfanget. Du får altså langt længere rækkevidde end tidligere, når man snakker varevogne. Med en Wallbox og den nye 7 kW oplader kan du nemt og hurtigt oplade din nye MASTER E-Tech Electric, som oplades fuldt op på kun 6 timer. Du kan både oplade hjemme, men også mens du er på farten, da du får adgang til trip-appen via R-LINK Evolution, som nemt og hurtigt lokalisere ladestandere indenfor din rækkevidde samt deres tilgængelighed.

     

    Du kan således roligt læne dig tilbage i sædet i din nye MASTER E-Tech Electric og lade frustrationen, over at skulle ind og tanke flere gange om dagen, blive derhjemme.

    Gør din arbejdsdag mere komfortabel

    Din nye Renault MASTER E-Tech Electric udmærker sig ikke bare ved batteriets levetid. Alle dens innovative funktioner gør din arbejdsdag sjovere og mere effektiv. De nye teknologier giver fordele på daglig basis: nul støj, nul emissioner, men derimod effektivitet og fornøjelse. Med sin gearløse, automatiske transmission giver din MASTER E-Tech Electric en skarp acceleration samt en behagelig og glat køretur. Hvorfor den også gør sig speciel egnet til bykørsel.

     

    Vi kommer heller ikke udenom, hvorfor den er super praktisk til erhverv. MASTER E-Tech Electric har alt det, du behøver for at køre dine leveringer ud med fuldkommen sindsro. Ladvogns-versionen er ændret, så den har en stor volumen på over 20m³ og op til 3,7 meter brugbar længde, skridsikkert gulv, 270°-bagdør og mange andre løsninger, der vil gøre din arbejdsdag langt mere komfortabel!

    Find din nye Renault MASTER E-Tech Electric hos Hessel – Danmarks største bilforhandler

    Hessel har eksisteret siden 1968 og er i dag Danmarks største bilforhandler. Hos os finder du altid et stort udvalg af varevogne egnet til erhverv – heriblandt den rummelige Renault MASTER E-Tech Electric. Derudover har vi en masse ekstraudstyr, som du nemt kan tilvælge for at sikre, at din nye varevogn svarer til alle dine behov.

     

    Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os eller besøge en af vores mange landsdækkende afdelinger. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, og du kan ovenikøbet få lov til at tage den effektive Renault MASTER E-Tech Electric ud på en prøvetur.

    Find afdeling

    Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

    Jylland

    Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

    Agerøvej 49

    8381 Tilst

    Ejner Hessel Århus (Dacia)

    Århus Vej 29

    8000 Århus C

    Sjælland

    Ejner Hessel København (Renú)

    Marseligsborggade 2

    1000 København

    Betalingsplan

    0 kr./md.

    Herunder finder du betalingsplanen for bilen

     Første ydelse

     Etableringsgebyr0 kr.
     3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
     1. måneds leasingydelse0 kr.
     I alt ved oprettelse:0 kr.

     Betalingsplan

     Totalpris i perioden:0 kr.