EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Van ProCenter hos Hessel

Hessels nye Van ProCenter er et løfte til dig som van-ejer om den bedste rådgivning og service, man kan få. Vi er alle sat op til at holde din forretning godt kørende, dag og nat. Med den rigtige van, den bedste finansiering og et hold af eksperter, der taler dit sprog. Uanset størrelsen på din forretning.

Hessel Nøgle Overrækning

Den får en tand mere

Van ProCenter er egentlig et europæisk program, som er udviklet for at skærpe vores service yderligere over for dig som van-ejer, og vi glæder os til at vise dig vores skærpede standarder for kvalitet, rådgivning og service. For det var jo ikke Hessel, hvis ikke vi havde givet den en tand mere end vi skulle, så du kan holde din forretning bedre kørende

 

Velkommen til Hessels Van ProCenter.

Sværere at vælge van, men nemmere at vælge rigtigt

Vi har altid et stort udvalg af varebiler i huset - også biler til prøvekørsel. Og du får professionel hjælp til at vælge den rigtige konfiguration, det rigtige udstyr og den rigtige indretning, så du altid kører herfra i præcis den bil, der passer til jobbet. Samtidig med, at vi tilbyder dig en finansiering, som matcher din forretning, og så giver vi håndslag på, at du kan prøvekøre den ønskede van inden for 48 timer.

Hessel Esprinter By
Hessel Renault Varebile Rep

Vi tager løftet om at holde din forretning kørende helt bogstaveligt

Mekanikerne på Van ProCenter værkstedet er de bedst uddannede og mest opdaterede, du kan finde, og oftest også de hurtigste. Og vi har van-mekanikere på vagt døgnet rundt, så du ringer bare.

 

Men vores service handler også om at gøre det så nemt som muligt at være van-ejer. Derfor tilbyder vi dækhotel, reparation af glas og stenslag og meget andet der gør livet lettere.

Mød vores finansrådgiver og indretningsarkitekt

Vi har et team af eksperter, der er til at forstå - og som forstår din forretning. Vi holder teamet opdateret om seneste nyt, uanset om du vil tale teknik, opbygning eller finansiering. Eller måske har behov for at tale med en flådespecialist. I Hessels nye Van ProCenter får du altid de bedste råd til din forretning.

Hessel Booking Jens
Hessel Ladeløsning Clever Parkering

Her vil kunderne gerne ud igen i en fart, og det kommer de

Du har andet at bruge din tid på, end at holde i kø og vente. Hos Hessel betyder Van ProCenter kortere ventetider og længere åbningstider – og bedre kaffe. Og så har Van ProCenter kunder deres egen p-plads, så du heller ikke skal spilde tid med at køre rundt på pladsen og lede.

 

Du har jo en forretning, du skal holde kørende.

Vi holder dig altid mobil med erstatnings-, leje- og servicebiler

I Van ProCenter har vi altid et bredt udvalg af erstatningsbiler klar, så din forretning kan køre videre, selv hvis den går i stå. Måske har du brug for at låne en van, mens din egen er på værksted eller brug for at leje en ekstra van eller to, når der er ekstra gang i forretningen. Van ProCenter betyder, at vi har et beredskab, der mere end matcher dine behov for at holde forretningen kørende. Og apropos mobilitet så sikrer din MobiloVan-aftale dig op til 30 års bekymringsfri kørsel.

Hessel Vito Mørkegrå

Danmarks største udvalg i Mercedes-Benz varebiler

Klar til den grønne omstilling? Bliv klogere på elektriske varebiler her

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.