Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Erhverv / Varebiler / Renault / KANGOO /

  KANGOO E-TECH ELECTRIC kassevogn

  100% elektrisk varebil

  Renault KANGOO E-Tech Electric

  Elektrisk udgave af den prisvindende KANGOO

  Elektrisk rækkevidde op til 300 km

  Brutto nyttelast op til 650 kg

  Lastrum kapacitet op til 3,9 m3

  Opladning (15-80%) kun 30 min.

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

  Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Filter0
  SorterFinansiel leasing pris stigende

  Vores udvalg i Renault KANGOO E-Tech Electric kassevogne

  Hessel Kangoo Ze Hvid

  Design og funktionalitet

  Den nye Renault KANGOO E-Tech Electric er den 100% elektriske version af den prisvindende Renault KANGOO, som både er praktisk, kompakt og helt perfekt til den daglige bykørsel. Trods dens størrelse skal man ikke undervurdere dens funktionalitet og kompakthed.

   

  Det er nemlig muligt at få tre forsæder, og skal du ikke bruge det tredje forsæde, kan ryglænet i det midterste forsæde klappes ned og anvendes som et bord. Desuden er B-stolpen fjernet for at give mere plads i varerummet. Og har du brug for at laste mere, så fås den nye KANGOO E-Tech Electric også med anhængertræk. Den må laste hele 1.500 kg. på krogen.

  Rækkevidde og opladning

  Renault KANGOO E-Tech Electric har en rækkevidde på 300 km, hvis du holder dig til bykørsel, og 230 km ved blandet kørsel. Kører du mere end 230 km om dagen, så kan du på bare 30 minutter få 170 km rækkevidde, så du hurtigt kan komme på farten igen. Det er desuden nemt at forberede dine elektriske køreture, da du let kan lokalisere ladestationer og optimere dine køreture med navigationen i bilen og online-services.

  Hessel Kangoo Ze Opladning Copy
  Hessel Kangoo Ze Interiør

  Udstyr

  KANGOO E-Tech Electric har hele 17 køreassistancesystemer, som assisterer dig på bedste vis, når du er på farten. De omfatter bl.a. adaptiv fartpilot, aktivt nødbremsesystem, vognbaneassistent og sidevindsassistance, som du i dårligt vejr altid kan stole på. Desuden kan du forbinde din smartphone med Easy Link-system, Android Auto eller Apple Carplay, så du kan nyde dine foretrukne playlister, apps og online-services fra 8" touchskærm.

  Prøv en el-varebil gratis

  Hvis du alligevel står og skal udskifte eller tilføje varebiler til din virksomhed, hvorfor så ikke prøve en elektrisk varebil?

  Relevante videoer

  Kort gennemgang af KANGOO E-Tech Electric

  Se med når vores erhvervsrådgiver, Thomas, forklarer om fordelene ved den nye Renault KANGOO E-Tech Electric, som er den elektriske version af den prisvindende Renault KANGOO.

  Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

  Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

  Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

  Ladeløsninger til erhverv

  Ladeløsninger til erhverv

  Det med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin til en pris tæt på den tilsvarende hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

   

  Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

  Hvad siger andre virksomheder?

  Hvad siger andre virksomheder?

  Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

   

  Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

  Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

  Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

  Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Se eksempler på besparelser for virksomheder af forskellige størrelser eller lad os udregne din besparelse for dig.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Udforsk andre Renault KANGOO

  Renault-KANGOO

  KANGOO, Kassevogn

  Fra 2.975 kr./md.

  Fås som El

  SE UDVALG

  Map

  Beregn prisen på din aftale.

  Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

  1. Indtast din nummerplade


  2. Vælg din aftale


  3. Bestil tilbud


  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.