Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Erhverv / Varebiler / Renault / KANGOO /

  KANGOO kassevogn

  Renault KANGOO Electric, fremtidens varevogn

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Filter0
  SorterFinansiel leasing pris stigende

  Vores udvalg i Renault KANGOO kassevogne

  Hessel Kangoo Grå By

  Den nye KANGOO er kåret til årets varebil 2022

  En jury bestående af otte fagjournalister fra Danske Motorjournalister har valgt årets varebil i 2022 - den nye Renault KANGOO! Den nye KANGOO vandt titlen i et stærkt felt med i alt ti kandidatbiler.

  En kompakt og praktisk varebil

  Den nye KANGOO er den perfekte varebil til dig, der ofte befinder dig i byen. Med Easy Side Access får du den bredeste sideindgang på markedet, som giver dig nem adgang til varerummet - uanset hvor du befinder dig. Herudover kommer bilen også i et komplet nyt design, der bl.a. byder på en redesignet front, kromfinish og meget mere.

  Hessel Kangoo Sidedør
  Hessel Kangoo Ze Interiør

  En indvendig overhaling

  I kabinen er der også masser af nyheder. Der er nok af opbevaringsmuligheder og sæderne har fået et nyt design. Herudover kommer den nye KANGOO også med det intuitive EASY LINK multimediesystem, der nemt kan betjenes via den 8" store centrale touchskærm.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Map

  Renault Kangoo – varebilen, der føles som en personbil

  Står din virksomhed og mangler en ny varebil, der passer perfekt til den daglige bytrafik, så kommer her den nye Renault KANGOO. Det er en bytransporter, der er perfekt til en virksomhed, der skal rundt med gods i daglig bytrafik. Man kan faktisk helt glemme, at man sidder i en varebil, fordi den føles som en personbil, der er både praktisk og behagelig. Den tilpasser sig til alle dine forretningsbehov. 

  Masser af komfort og plads til opbevaring

  Renault KANGOO kommer med forskellige features til at øge komforten. Det er eksempelvis højdejusterbart rat og sæde, så du kan køre med de helt optimale indstillinger og dermed opnå optimal komfort. Der er også hastighedsbegrænser og fartpilot, så du er sikker på at holde farten og fartgrænsen. Du får også elektroniske spejle og ruder.

  Prøvekør din næste Renault KANGOO

  Har du fået lyst til at prøve den nye Renault KANGOO og høre om de mange muligheder for at køre i en varebil, der føles som en personbil? Så står vores kompetente personale klar i din lokale Ejner Hessel-forretning til at hjælpe dig med en prøvetur og svare på alle dine spørgsmål. Ejner Hessel er Danmarks største bilforhandler, og vi har helt sikkert en varebil, der passer præcis til dig og din virksomheds ønsker og behov. Så kom ned i din lokale Ejner Hessel-forretning og lad os hjælpe dig.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.