Prøv en eVan gratis

Udfyld de nødvendige informationer herunder og send din forespørgsel. Dernæst vil en af vores rådgivere kontakte dig for at aftale nærmere vedr. dit lån af en eVan.

   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   Forside / Erhverv /

   eVans

   Det med eVans er ikke altid nemt

   Heldigvis er der hjælp at hente. Flere og flere virksomheder og offentlige institutioner skifter fra diesel til el. Fra Van til eVan. Og med god grund. For mange er der nemlig både penge og CO2 at spare, for andre giver det bedre mening at vente lidt endnu. Hos Hessel har vores flådeeksperter omfattende erfaring med både hurtig levering og ikke mindst rådgivning om elektrisk omstilling. Så uanset om du er i tvivl om rækkevidde, driftsøkonomi, ladeløsninger, forskellige former for finansiering eller mærker, modeller og muligheder, er Hessel det rette sted at starte. Hvor du har spørgsmål, har vi svar. Stil dit spørgsmål her.

    

    

   Er du og din virksomhed klar til fremtiden?

   Fremtiden er elektrisk, og det er den også for dig med en eller flere varebiler i folden. Kommunerne begynder at stille krav til dig og din virksomhed, da den nye klimalov forpligter virksomheder til at reducere deres samlede co2 udledning med 70% ift. niveauet i 1990. Her vil en hel eller delvis elektrificering af dine varebiler være en nem og yderst mærkbar måde, hvorpå du lettere kan leve op til gældende miljøkrav.

    

   De forskellige bilproducenter er også opmærksomme på dette, hvorfor de prioriterer at producere elektriske køretøjer fremfor de konventionelle benzin- og dieselbiler, så leveringstiden for elektriske varebiler vil også være langt mere attraktiv for dig.

   Stadig i tvivl om eVans kan være fordelagtige? 

   Der er mange bekymringer, spørgsmål og ikke mindst fordomme omkring eVans. Og tro os, vi har også været der. Rækkeviddeangst og frygten for ikke at kunne nå hele vejen rundt på dagens arbejdsopgaver, den ”lange” ladetid, mulighed for anhængertræk, og kan det overhovedet betale sig? Alle de scenarier tager vi dig igennem, så du forhåbentligt snart kan afskrive de sidste fordomme om eVans. 


   Lad os inspirere dig og måske overbevise dig om, hvorfor eVans er fordelagtige. 

   Hessel Ebesparelsen

   Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

   Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Du skal blot udfylde denne formular, og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

    

   Beregn din besparelse her.

   Hør det fra andre – ”Det med eVans ER faktisk nemt”

   Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

    

   Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

    

   Hør hvad andre siger.

   Hessel Falck

   Prøv en eVan gratis

   Hvis du alligevel står og skal udskifte eller tilføje varebiler til din virksomhed, hvorfor så ikke prøve en elektrisk varebil? Vi tilbyder en elektrisk varebil kvit og frit i 2 dage.

   Hessel Evans Opladning Hjem

   Taget stilling? Men i tvivl omkring opladning?

   Det der med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin, til en pris som tæt på tilsvarende den hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

    

   Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

    

   Læs mere om ladeløsninger her.

   Skal vi mødes på byggepladsen eller måske ved frisøren?

   Som erhvervsdrivende har du travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen – ”en mobil Ejner Hessel”, om du vil, hvor vi kommer til dig, uanset om du er på byggepladsen, ved frisøren eller en tur i supermarkedet. Det vigtigste er, at det skal passe ind i din hverdag.

    

   Læs mere og forespørg om tid her.

   Hessel Evans Byggeplads

   eVans til alle behov

   Mercedes-Benz eCitan

   Mercedes-Benz eCitan

   Attraktiv til mange typer af opgaver

   Den nye eCitan er attraktiv for rigtig mange typer af opgaver, da den bl.a. kan trække en anhænger på helt op til 1.500 kg, hvilket er sjældent blandt elektriske varebiler. Og ikke nok med det, så har den kompakte varebil en rækkevidde på op til 280 km, og kan oplades fra 10-80% på bare 40 min. ved en hurtiglader (DC) – hvis det altså skulle blive nødvendigt i løbet af arbejdsdagen.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 300 km
   • Opladning (10-80%): 40 min.
   • Max. brutto nyttelast: 752 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 2,9 m³
   Mercedes-Benz EQV

   Mercedes-Benz EQV

   Luksuriøs og rummelig taxi/minibus/kassevogn

   Bilens design er, som du kender det fra V-Klassen, men EQV’en byder på mange flotte detaljer, der giver bilen sin helt egen unikke udstråling. EQV kan pga. sin lange rækkevidde bruges til både taxikørsel eller som minibus på hvide plader, eller som varevogn på gule plader.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 350 km
   • Opladning (10-80%): 45 min.
   • Max. brutto nyttelast: 940 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 4,6 m³ / 8 personer
   Mercedes-Benz eSprinter

   Mercedes-Benz eSprinter

   Når størrelsen betyder noget

   Den rummelige og praktiske eSprinter garanterer den sædvanlige standard, som du kender det fra Sprinteren. El varebilen kommer med en rækkevidde på op til 150 km, og strækker kilometerne ikke nok til de daglige opgaver, så kan den lynlades på bare 25 min., mens du nyder en velfortjent pause.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 150 km
   • Opladning (10-80%): 25 min.
   • Max. brutto nyttelast: 1.003 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 11,3 m³
   Mercedes-Benz eVito

   Mercedes-Benz eVito

   Hurtigopladning på op til 80 kWh

   Den nye eVito er for alvor blevet et alternativ til den klassiske dieselbil, da den har samme store varerum med plads til op til 2 paller. eVito’ens hurtigladning gør, at du på trods af mange kilometer i hverdagen ikke behøver at bruge unødig tid på opladning. Det kan nemlig klares på under 35 min.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 265 km
   • Opladning (10-80%): 35 min.
   • Max. brutto nyttelast: 997 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 6 m³
   Renault Kangoo E-Tech Electric

   Renault Kangoo E-Tech Electric

   Mulighed for største sideåbning på markedet

   Her er den elektriske version af den prisvindende Renault Kangoo -  perfekt egnet til bykørsel og lettere transport. Bilen fås med mulighed for tre forsæder, skydedøre i begge sider (ekstraudstyr) og ved at fjerne midterstolpen (ekstraudstyr), så får du den største sideåbning på markedet.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 300 km
   • Opladning (15-80%): 30 min.
   • Max. brutto nyttelast: 650 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 3,9 m³
   Renault Master E-Tech Electric

   Renault Master E-Tech Electric

   Overvældende standardudstyrsliste

   Master Electric er perfekt til dig, der kører med leveringer i byen. Oplad bilen på firmaadressen med en ladeboks eller på en af de mange offentlige ladestandere, når du er på farten. Med lavt støjniveau og automatgear er den en fornøjelse at køre, og den lange udstyrsliste gør, at du ikke mangler noget.

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 120 km
   • Opladning (15-80%): 3 timer
   • Max. brutto nyttelast: 1.128 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 8 m³
   Ford E-Transit

   Ford E-Transit

   Danmarks mest populære varebil

   Danmarks mest populære varebil, Ford Transit, fås nu i en 100% elektrisk udgave, og den er lige så praktisk, rummelig og sikker, som du kender det fra den klassiske Ford Transit. Med en imponerende rækkevidde samt en lynladning på bare 35 minutter, er denne varebil et god bud på din næste eVan!

   • Elektrisk rækkevidde: Op til 317 km
   • Opladning (15-80%): 35 min.
   • Max. brutto nyttelast: 1.758 kg.
   • Max. lastrum kapacitet: 15,1 m³

   Map

   Find afdeling

   Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

   Jylland

   Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

   Agerøvej 49

   8381 Tilst

   Ejner Hessel Århus (Dacia)

   Århus Vej 29

   8000 Århus C

   Sjælland

   Ejner Hessel København (Renú)

   Marseligsborggade 2

   1000 København

   Betalingsplan

   0 kr/md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.