Spørg vores eksperter om alt

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål omkring leasing og finansiering - herunder flexleasing - og vi vender retur til dig hurtigst muligt, efter at du har udfyldt nedenstående informationer

   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 34835569

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 34835569

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   Flexleasing, en overskuelig og attraktiv vej til drømmebilen

   Det er ingen hemmelighed, at køb af bil i Danmark er dyrere end i andre lande pga. registreringsafgiften - altså det engangsbeløb du betaler til staten, på det tidspunkt du skal have plader på din bil. Registreringsafgiften på biler i Danmark er blandt verdens højeste og for brugte biler værdisættes denne individuelt af SKAT ud fra tilsvarende biler på fuld afgift i det på indregistreringstidspunktet.

   Flexlease nye og brugte biler

   Uanset om du køber en ny eller brugt bil, så drejer det sig jo om relativt mange penge, du skal betale for at få lov til at bruge din bil. En bil, hvor der er en naturlig usikkerhed om, hvilken værdi den har, når du engang skal sælge den igen. Men hvad nu hvis der var en måde, hvorpå du kunne slippe for en stor udbetaling til at starte med, og i stedet dele registreringsafgiften op over en forudbestemt periode, og at du faktisk kun betaler afgift i den periode, du kører i bilen?

    

   Lad os introducere, flexleasing.

   Find det hurtigt

   Hvad er flexleasing?

   Hvad er flexleasing?

   Bliv klogere på hvordan det fungerer

   Forstå hvordan flexleasing adskiller sig fra andre leasingtyper, og hvordan det fungerer.

   Hvem henvender flexleasing sig til?

   Hvem henvender flexleasing sig til?

   Kom nemmere til eksklusive biler

   Uanset om du vil køre ny eller brugt bil, så kan flexleasing være noget for dig - især hvis du kigger efter biler i et højere prisleje.

   Hvordan udregnes reg. afgiften?

   Hvordan udregnes reg. afgiften?

   Det kan godt betale sig at køre brugt

   Registreringsafgiften afhænger af, hvor gammel bilen er, og det kan faktisk godt betale sig at vælge en bil, der ikke er ny.

   Hvad med forsikring, ejerafgift & service?

   Hvad med forsikring, ejerafgift & service?

   Se hvad du selv skal sørge for

   Bliv klogere på hvilke udgifter der ellers hører sig til flexleasing udover den månedlige leasingydelse.

   Hvad sker der, når kontrakten udløber?

   Hvad sker der, når kontrakten udløber?

   Når regnskabet skal gøres op

   Du har nogle forskellige muligheder, når din leasingaftale udløber, og vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning.

   FAQ

   FAQ

   De spørgsmål vi oftest får

   Spørgsmålene er mange - også når det kommer til flexleasing. Bliv klogere på, hvad andre har spurgt om i tidens løb.

   Hessel Cla45s Ovenfra

   Hvad er flexleasing?

   Flexleasing er en attraktiv leasingform, hvor du deler registreringsafgiften - som alt andet end lige er en stor del af bilens værdi - op i mindre stykker over en forudbestemt leasingperiode, hvilket oftest vil være en aftale på alt imellem 6-24 måneder. Bemærk at det ikke er hele registreringsafgiften, du skal afregne i leasingperioden, men alt imellem 0,5-2% alt efter bilens alder, så du betaler altså kun en forholdsmæssig registreringsafgift i den periode, hvor du bruger bilen. I tillæg til ”afdraget på registreringsafgiften” skal du også betale en omkostning til leasingselskabet (i dette tilfælde os) for forrentning af bilen, da de i leasingperioden ejer bilen og derfor har betalt for den. Herudover er der også en rente til staten for at ”få lov til at flexlease” - en rente der er knyttet op på Nationalbankens udlånsrente.

    

   Når leasingaftalen ophører, skal du som leasingtager inden da have genforhandlet aftalen med os (vi skal nok tage fat i dig inden aftalens udløb), såfremt du ønsker at køre videre på en ny flexleasing kontrakt, som med stor sandsynlighed vil være mere attraktiv end din første, da bilen i din første leasingperiode er faldet i værdi og registreringsafgiften tilsvarende. Ønsker du ikke at køre videre på en ny kontrakt, så skal du købe bilen af os til den i aftalen bestemte restværdi (læs mere om kontraktudløb her).

   Forstå den månedlige ydelse

   Du har udset dig en bil, du ønsker at flexlease, men da du som privatperson ikke må eje en flexleaset bil, så skal leasingselskabet købe bilen i dit sted og dernæst flexlease den til dig. Det pålægger naturligvis leasingselskabet en kapitalbinding, og forretningen heraf indgår som en del af din månedlige leasingydelse. Udover forrentningen til leasingselskabet består din månedlige ydelse som nævnt også af en mindre rente til staten samt det månedlige afdrag af registreringsafgiften, som varierer alt efter bilens alder (se mere her).

   Hessel Cla45s Side

   Så nemt er det


   Flexleasing er ikke så besværligt, og hvis du er i markedet efter en premiumbil, så kan flexleasing faktisk være en rigtig god løsning for dig.

   EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

   Find drømmebilen

   Enten har du selv udset dig drømmebilen og ellers kan vi hjælpe dig med at finde den

   EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

   Du får et attraktivt tilbud

   Med udgangspunkt i din behov og ønsker sammensætter vores eksperter det bedste tilbud til dig

   EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

   Nyd din bil

   Efter kreditgodkendelse er du nu godt kørende i din drømmebil

   EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

   Genforhandling eller køb

   Når aftalen ophører, kan du enten tegne en ny aftale eller købe bilen fri

   Hvem henvender flexleasing sig til?

   Hvem henvender flexleasing sig til?

   En attraktiv og nem måde at køre premiumbil på

   Kort fortalt så er flexleasing en måde, hvorpå du billigere kan komme til at køre biler fra mere eksklusive bilmærker. Flexleasing er specielt velegnet til dig, der kigger på biler i prislejet +300.000 kr. inkl. moms og afgift, og det gælder vel og mærke både nye og brugte biler. Brugte biler ældre end 36 måneder vil alt andet end lige være de mest attraktive, da disse pga. den mindre registreringsafgift vil have en lavere udgift pr. måned. Af denne årsag er flexleasing en meget anvendt leasingtype i vores STARMARK afdelinger, hvor du kan få dig en brugt premium bil fra Mercedes-Benz med få kilometer og år på bagsmækken, og hvor bilen desuden står top klargjort.

   Hvordan beregnes afgiften?

   Hvordan beregnes afgiften?

   Jo ældre bilen er, desto billigere er afgiften

   Som tidligere nævnt så betaler du ved flexleasing bilens registreringsafgift forholdsmæssigt henover leasingperioden som en af SKAT forudbestemt procentdel, men det er ikke helt uvæsentligt, ift. hvilken bil du vælger, da denne del af leasingydelsen kan variere meget alt efter bilens alder og værdi. I korte træk kan du sige, at jo nyere og dyrere bilen er, desto højere en andel af din månedlige leasingydelse vil registreringsafgiften være og vice versa. Herunder kan du se, hvor mange procent registreringsafgiften udgør ved flexleasing baseret på bilens alder.

   Flexleasing

   Forstå afgiften

   Den mdl. reg. afgift du skal betale er

   2% på biler fra 0-3 mdr.

   1% på biler fra 3-36 mdr.

   0,5% på biler ældre end 36 mdr.

   Hessel Serviceaftale Charlotte 1502X422

   Hvad med forsikring, grøn ejerafgift & service?

   Som leasingtager af en flexleaset bil er det dit ansvar, at der betales for forsikring, grøn ejerafgift og serviceeftersyn. Du kan med fordel tegne en serviceaftale hos os, hvilket giver en økonomisk sikkerhed, når bilen kalder på service, da du på baggrund af forudbetalte rater allerede har betalt for alle servicerelaterede omkostninger. Som oftest vil du også have opnået en samlet rabat i serviceaftalens periode.

    

   Er du mere til leasingaftaler, hvor du ikke skal tænke på forsikringer, ejerafgift og værkstedsomkostninger, så bør du rette dine øjne imod vores Hessel HiRE korttidsleasingkoncept, hvilket er 6 -12 mdr. aftaler på fabriksnye biler, hvor du kun har udgifter til din månedlige leasingydelse og dit brændstofforbrug – resten sørger vi for.

   Hvad sker der, når kontrakten udløber?

   Når din kontrakt på din flexleasede bil udløber, så har du muligheden for at køre videre på en ny og forventeligt mere attraktiv leasingaftale pga. bilens afskrivning, eller du kan købe bilen af leasingselskabet til den aftalte restværdi, der fremgår i din oprindelige kontrakt.

    

   Restværdien er den værdi, som bilen forventes at have ved aftalens udløb, og denne fastsættes af leasingselskabet ved kontraktindgåelse. Vælger du at købe bilen, så køber du den uden afgift, og du kan nu frit sælge den videre uden afgift eller selv indregistrere den (dette kan vi også være behjælpelige med). Ønsker du ikke at købe bilen efter aftalens udløb, giver vi altid gerne et bud på den.

    

   Mange kunder vælger da også, at tegne en ny leasingaftale på en anden bil, og i det tilfælde sælge den gamle bil til os. Der er mange muligheder og stor fleksibilitet, når du flexleaser en bil. 

   Uforpligtende Tilbud Værksted

   Oftest stillede spørgsmål vedr. flexleasing

   Hvem ejer den flexleasede bil?

   Da dansk lovgivning siger, at du som privatperson ikke må eje en aktiv flexleaset bil, så vil det være et leasingselskab, der ejer bilen, men hvor du vil figurere som bruger af bilen.

   Skal jeg selv betale for grøn ejerafgift og forsikringer?

   Ja, det skal du. En af fordelene ved flexleasing er dog, at flexleasede biler ofte har en lavere præmie, da forsikringsselskaberne udregner præmien ud fra bilens værdi uden afgift.

   Kan jeg selv finde en bil?

   Ja. Enten kan du selv finde en bil, eller så kan vi hjælpe dig med det, da vi har et stort netværk af samarbejdspartnere i ind- og udland, hvoraf vi især har nogle gode kontakter i Tyskland.

   Skal jeg selv betale for serviceeftersyn?

   Ja, men du kan med fordel tegne en attraktiv serviceaftale i tillæg til din flexleasing aftale, da dette vil give dig en bedre økonomi ifm. alle servicerelaterede besøg på værkstedet.

   Hvor korte/lange aftaler kan jeg lave?

   En typisk flexleasing aftale indgås for alt imellem 6-24 måneder, men da afgiften på biler af særlig høj værdi oftest vil være faldet markant allerede efter 12 mdr., så anbefaler vi, at du i dette tilfælde genforhandler aftalen efter første år. Du skal dog være opmærksom på, at der ifm. genforhandling vil være en mindre udgift forbundet, så disse udgifter skal selvfølgelig som minimum kunne tilsvare hinanden, førend det kan betale sig.

   Hvordan beregnes afgiften ifm. flexleasing?

   Dit månedlige afdrag i procent på registreringsafgiften afhænger helt af bilens alder. For biler fra 0-3 mdr. udgør afgiften 2%, for biler biler fra 3-36 mdr. udgør afgiften 1% og for biler ældre end 36 mdr. udgør afgiften 0,5%.

   Er der kilometerbegrænsning på min aftale?

   Det korte svar, er nej. Du skal dog være opmærksom på, at overskrider du det anslåede kilometerantal, vi i fællesskab med dig har noteret i din aftale, så vil dette have en effekt på bilens restværdi efter leasingaftalens udløb.

   Er du blevet lun på flexleasing?

   Kan du lide tanken om flexleasing, mangler du nogle svar eller vil du gerne have nogle gode råd med på vejen, så kontakt vores eksperter nu.

   Find afdeling

   Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

   Jylland

   Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

   Agerøvej 49

   8381 Tilst

   Ejner Hessel Århus (Dacia)

   Århus Vej 29

   8000 Århus C

   Sjælland

   Ejner Hessel København (Renú)

   Marseligsborggade 2

   1000 København

   Betalingsplan

   0 kr/md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.