Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kontakt / Job & karriere /

Din fremtid

Er du klar til et gearskifte?

Ejner Hessel er en af landets største bilforhandlere og serviceorganisationer. Vi forhandler og servicerer Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Smart og Ford – lige fra små el-biler til tunge, komplicerede lastbiler.

 

Hos Hessel elsker vi at uddanne mennesker, og bilbranchen åbner heldigvis op for mange forskellige uddannelser og jobtyper! Vi har de tekniske uddannelser, der kan give job i branchen, f.eks. mekanikere, pladesmede, autoteknologer og it-elever. Derudover har vi biløkonomer, salgstrainees, kontorelever samt reservedels- og eftermarkedselever. Vi uddanner med stolthed både mænd og kvinder - altid med målet om at skabe egne medarbejdere til fremtiden. 

 

Bilbranchen er i rivende udvikling. Skal du være en del af Hessel-holdet?

Mangler du noget at skrue i?

Mekanikeruddannelsen hos Ejner Hessel tager 3 år og 6 måneder efter den 1-årige grunduddannelse på en erhvervsskole. Tiden går hurtigt, det tør vi godt love - men har du styr på, hvad det kræver at komme i gang? Hvad kommer du til at beskæftige dig med? Og hvordan er dine fremtidsudsigter og muligheder for videreuddannelse?

Hessel Salgstraniee

Salgstrainee hos Ejner Hessel

Som salgstrainee hos Ejner Hessel kommer du i et udfordrende og attraktivt trainee-forløb på to år, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med alle facetter i salgsprocessen. Sideløbende med din praktiske uddannelse i showroomet vil du gennemføre Bilbranchens ”Bilsælger-uddannelse” hos Business College Syd i Mommark i Sønderborg. Skoleforløbet tager 40 dage fordelt på otte moduler.

 

For at komme i betragtning har du formentligt gennemført HHX eller EUX og du har meget gerne relevant erhvervserfaring, hvor du nu brænder for at prøve kræfter med bilbranchen og sælgerfaget. Alternativt har du en STX/HTX/HF - som dog kræver yderligere fem ugers grundforløb inden du starter hos os. Det er et stort plus hvis du har praktisk erfaring med salg og service, og at du altid formår at møde kunderne med et smil.

 

Er du interesseret i en fremtid som bilsælger, så tilmeld dig jobagenten på denne side. Så får du besked, når vi slår en trainee-stilling op.

 

Har du spørgsmål til trainee-stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte os her på Facebook.

Ledige elevpladser hos Ejner Hessel

Har du gennemført eller er i gang med grundforløbet på en erhvervsskole eller handelsskole, og er du klar til at bruge dig selv, dit hoved og dine hænder? Så er vi til gengæld klar med nye, spændende udfordringer og muligheden for at udvikle dig og dine kompetencer.

Her kan du se hvilke ledige elev- og lærlingepladser hos Ejner Hessel lige nu.

Hessel Mercedes Olieskift

LEDIGE ELEV- OG LÆRLINGEPLADSER

Mød Anni, Nikolaj, Mustapha og de andre

Få et indblik i hverdagen hos vores Hessel-ambassadører – og oplev hvordan det er at arbejde i bilbranchen. Du kan bl.a. høre mere om hvordan, det er at være mekanikerlærling, kundemodtager og diagnosetekniker og hvilke andre muligheder, der er for videreuddannelse hos Hessel.

Anni, Mekanikerlærling

”Det er rigtig fedt at arbejde med biler"

Mød Anni der er i lære som mekaniker, hvor store såvel som små serviceeftersyn er en stor del af hendes hverdag. Hør også om Annis glæder ved hendes arbejde og om det gode kollegiale sammenhold, hun oplever.

Nikolaj, Vedligeholdelsestekniker

“Man bruger hele kroppen. Det er lige noget for mig”

Mød Nikolaj - en ung mand der efter at være blevet udlært som lastbilsmekaniker - fortsatte som vedligeholdelsestekniker hos Ejner Hessel. Drømmen var personbiler, men i sidste ende var det de store maskiner, der trak.

Mustapha, Vedligeholdelsestekniker

“Det er fedt at blive udfordret”

Mød Mustapha der først var i lære som personbilsmekaniker, og som efterfølgende tog skridtet som vedligeholdelsestekniker - en stilling der til dagligt udfordrer ham på hans evner, hvilket han synes, er fedt.

Jarvis, Diagnosetekniker

“Der skal også være tid og råd til familie og fritid”

Mød Jarvis der som mangeårig mekaniker ønskede at udvikle sine kompetencer, hvorfor han valgte en uddannelse som diagnosetekniker. Han er nu den de andre kommer til, hvis de ikke umiddelbart kan finde du af, hvad en bil fejler.

Bjarke, Salgskonsulent

“Det er fedt, man ikke er låst hos Ejner Hessel”

Mød Bjarke der fandt ud af, imens han var i lære som lastbilmekaniker, at han ville sælge lastbiler på sigt. Som sagt så gjort og efter en endt uddannelse som autoteknolog, så var han klar til at sælge de store maskiner.

Catarina, Salgskonsulent

”Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig tryg og lyttet til”

Mød Catarina der som salgskonsulent er en af Ejner Hessels mange venlige ansigter ud af til. Hør hvad hun elsker mest ved hendes arbejde, og hvorfor at hun tror, at en kvindelig sælger kan være med til at skabe tryghed hos kunderne.

Følg med på Facebook

På Facebook kan du holde dig opdateret omkring, hvad der sker hos Ejner Hessel, når det handler om uddannelse og praktik. Du kan se, når vi har ledige elevpladser, og blive inviteret til arrangementer, deltage i konkurrencer og meget mere.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.