Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kontakt / Job & karriere /

Din fremtid

Er du klar til et gearskifte?

Ejner Hessel A/S er en af landets største bilforhandlere. Vi forhandler og servicerer Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Smart og Ford – lige fra små el-biler til tunge, komplicerede lastbiler og busser.

 

Hos Hessel elsker vi at uddanne mennesker, og bilbranchen åbner heldigvis op for mange forskellige uddannelser og jobtyper! Vi har tekniske uddannelser f.eks. mekanikere og karrosseriteknikere. Derudover har vi salgstrainees, it-/kontorelever samt reservedels- og eftermarkedselever. Vi uddanner med stolthed - altid med målet om at skabe egne medarbejdere til fremtiden. 

 

Bilbranchen er i rivende udvikling. Skal du være en del af Hessel-holdet?

Mangler du noget at skrue i?

Mekanikeruddannelsen tager 3 år og 6 måneder efter den 1-årige grunduddannelse på en erhvervsskole. Tiden går hurtigt - det tør vi godt love! Men har du styr på, hvad det kræver at komme i gang? Hvad kommer du til at beskæftige dig med og hvilke muligheder der er for videre- og efteruddannelse?

Anni, tidligere mekanikerlærling og nu vedligeholdelsestekniker hos Ejner Hessel

"Jeg har rigtig gode kollegaer - der er både plads til at have det sjovt og fagligt vende en konkret kundesag"

 

Anni er tidligere personbilsmekanikerlærling. Som lærling hos Ejner Hessel får en du aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

 

For at komme i lære som mekaniker skal du have bestået 9. klasse og være i gang med eller have bestået det etårige grundforløb på en erhvervsskole. Når du har landet en uddannelsesaftale hos Ejner Hessel tager uddannelsen 3,5 år. Vi gennemfører mærkespecifik undervisning og skoleophold inden for enten Mercedes-Benz, Renault eller Ford, alt efter hvilken afdeling du starter i. Uddannelsen afsluttes med en praktisk svendeprøve.

 

NB: Vi tilbyder desuden vores lastbil- og busmekanikerlærlinge samt karrosseriteknikerlærlinge en uddannelsesaftale, mens de er på grundforløbet. Det betyder, at du får lærlingeløn i stedet for S.U., imens du er i gang med grundforløbet. Hør vores kollega Nikolaj fortælle om, hvordan det er at være lastbilmekanikerlærling lige her.

Thumbnail
83F31133 38Fa 4E3e B249 A9a2ae5efe81

Karina, reservedelselev hos Ejner Hessel

"Jeg synes, at der er en god balance mellem det administrative og det mere praktiske og fysiske"

 

Karina er reservedelselev hos Ejner Hessel. I din elevtid vil du blive oplært i reservedelsekspedition af både interne mekanikere og kunder, men også lagerdrift, logistik og bestilling af reservedele. Der vil derfor være fokus på indkøb og logistik foruden ekspedition af reservedele og ikke mindst ordre- og lagerstyring, som er omdrejningspunktet for uddannelsen.

 

Uddannelsen tager to år og du vil blive oplært i vores mærker sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark. 

 

Du har formentligt gennemført en EUD eller EUX Business, alternativt en anden gymnasial uddannelse såsom HHX, STX eller HTX eventuelt kombineret med et par års erhvervserfaring. Derudover har du stor interesse i handel og service, arbejder struktureret og kan holde orden i sagerne - også når det går stærkt. 

 

Bliv klogere på, hvad Karina laver som reservedelselev lige her.

Nicolai, tidligere eftermarkedselev og nu reservedelsekspedient hos Ejner Hessel

”Du får ansvar fra første dag – og du får ikke bare alle de trælse opgaver” 

 

Nicolai er tidligere eftermarkedselev hos Ejner Hessel. Som eftermarkedselev vil du blive oplært i at varetage opgaver som indskrivning på værkstedet, tilbudsgivning, bestilling af reservedele og reservedelspluk. Der vil især være fokus på samspillet mellem reservedelslageret og værkstedet, de tværgående processer samt salg og kundekontakt, som er omdrejningspunktet.

 

Uddannelsen tager to år og du vil blive oplært i vores mærker sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark. 

 

Du har formentligt gennemført en EUD eller EUX Business, alternativt en anden gymnasial uddannelse såsom HHX, STX eller HTX eventuelt kombineret med et par års erhvervserfaring. Derudover har du stor interesse i handel og service, arbejder struktureret og kan holde orden i sagerne - også når det går stærkt. 

 

Bliv klogere på, hvad Nicolai har lavet som eftermarkedselev lige her.

Hessel Lager Allborg
Hessel Salgstraniee

Emma, salgstrainee og produktekspert hos Ejner Hessel

”Det er en branche med mange muligheder og et stort udviklingspotentiale” 

 

Emma er salgstrainee og produktekspert hos Ejner Hessel. Som salgstrainee og produktekspert kommer du i et udfordrende og attraktivt trainee-forløb på to år, hvor du får muligheden for at prøve kræfter med alle facetter i salgsprocessen. Du skal her sørge for at kunderne får den bedste oplevelse og præsentation af bilerne, og du vil derfor også blive ekspert inden for vores mærker. 

 

Traineestillingen har et stort fokus på produktkendskab og vi sætter kunden i fokus fremfor selve salgsprocessen. Du vil derfor lære at forstå kundens behov, og derudfra guide kunden til den bil, der passer bedst til kundens ønsker og behov. Sideløbende med din praktiske uddannelse i showroomet vil du gennemføre branchens Bilsælgeruddannelsen hos Business College Syd i Mommark. 

 

Du har formentligt gennemført en EUD/EUX Business, STX eller HHX. Alternativt har du været elev i detailbranchen og har nu mod på at prøve kræfter af i bilbranchen. Derudover er det et krav, at du har minimum tre års relevant erhvervserfaring.

LEDIGE ELEV- OG LÆRLINGEPLADSER

Mød Anni, Nicolai, Bjarke og de andre

Få et indblik i hverdagen hos vores Hessel-ambassadører og hør om, hvordan det er at arbejde i bilbranchen. Du kan blandt andet høre mere om, hvordan det er at være mekanikerlærling, reservedelsekspedient og salgskonsulent samt hvilke muligheder der er for efter- og videreuddannelse hos Hessel.

Anni, vedligeholdelsestekniker

”Det er rigtig fedt at arbejde med biler"

Mød Anni, der har været i lære som mekaniker, hvor store såvel som små serviceeftersyn er en stor del af hendes hverdag. Hør også om Annis glæder ved hendes arbejde og om det gode kollegiale sammenhold, hun oplever.

Nikolaj, vedligeholdelsestekniker

“Man bruger hele kroppen. Det er lige noget for mig”

Mød Nikolaj - en ung mand, der efter at være blevet udlært som lastbilsmekaniker, fortsatte som vedligeholdelsestekniker hos Ejner Hessel. Drømmen var personbiler, men i sidste ende var det de store køretøjer, der trak.

Nicolai, reservedelsekspedient

”Du bliver en del af teamet med det samme”

Mød Nicolai, der tog en uddannelse som eftermarkedselev hos Ejner Hessel – en uddannelse som Nicolai klart vil anbefale, for læringskurven er stejl fra den første dag.

Jarvis, diagnosetekniker/AMG specialist

“Der skal også være tid og råd til familie og fritid”

Mød Jarvis, der som mangeårig mekaniker ønskede at udvikle sine kompetencer, hvorfor han valgte en uddannelse som diagnosetekniker. Han er nu den de andre kommer til, hvis de ikke umiddelbart kan finde ud af, hvad en bil fejler.

Bjarke, salgskonsulent

“Det er fedt, man ikke er låst hos Ejner Hessel”

Mød Bjarke, der fandt ud af, imens han var i lære som lastbilmekaniker, at han ville sælge lastbiler på sigt. Som sagt så gjort, og efter en endt uddannelse som autoteknolog, så var han klar til at sælge de store køretøjer.

Catarina, biladministrator

”Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig tryg og lyttet til”

Mød Catarina, der som salgskonsulent er en af Ejner Hessels mange venlige ansigter ud af til. Hør hvad hun elsker mest ved sit arbejde, og hvorfor at hun tror, at en kvindelig sælger kan være med til at skabe tryghed hos kunderne.

Følg med på Facebook

På Facebook kan du holde dig opdateret omkring, hvad der sker hos Ejner Hessel, når det handler om uddannelse og praktik. Du kan se, når vi har ledige elevpladser, og blive inviteret til arrangementer, deltage i konkurrencer og meget mere.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.