Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Erhverv / Varebiler / Renault / MASTER /

  MASTER kassevogn

  Renault MASTER Electric, fremtidens varevogn

  Hessel Master Grå

  Revolutionerende design

  Designet på Renault MASTER har fået et markant løft i forhold til sin forgænger. Fronten på bilen har fået adskillige kromdetaljer, og de nye LED-forlygter giver bilen et mere robust look.

  Praktisk og rummelig

  Der er nem adgang til Renault MASTERs store lastområde, der også har udstyret der gør din arbejdsdag lettere. Lastområdet byder bl.a. på LED-belysning i lastrummet, flere surringsøjer, indvendig beskyttelse i træ og meget mere!

  Hessel Master Lastrum

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Map

  Mød den stærke og effektive Renault MASTER

  Lad dig imponere af Renault MASTERs power og trækkraft. En maskulin varevogn med et dynamisk design, som glider gennem trafikken. Her får du en erhvervsbil, som du med stolthed kan sætte dig ind i og køre gennem byens gader med – velvidende, at din bil fungerer som firmaets ansigt udadtil. De strømlinede detaljer og udtryksfulde lygter er med til at give din virksomhed et moderne image. Med Renault MASTER lader du dine kunder vide, at du mener det! 

  Gå ikke ned på plads eller sikkerhed

  Renault MASTER henvender sig særligt til dig, der har brug for et stort fleksibelt varerum, så du altid kan have dit værktøj eller andet udstyr lige ved hånden. Derudover er varevognen ideel til dig, der ønsker en erhvervsbil, hvor sikkerhedsniveauet er på sit højeste. Renault MASTER er nemlig som standard udstyret med et elektronisk stabiliseringssystem (ESP), der korrigerer slingren og sørger for, at du altid har et optimalt vejgreb uanset, hvilket underlag du kører på. Og for at sikre, at alle andre omkring bilen også kan være helt trygge, så er bilen udstyret med et vidvinkelspejl, som udvider dit synsfelt ved højresving. Men det er langt fra alt – førerhuset er dejligt rummeligt, indbydende og komfortabelt. Herfra har du et alletiders udsyn, mens du roligt kan læne dig tilbage og nyde godt af den ergonomiske betjening og klimaanlæg.

  Skab en varevogn, som passer til alle dine arbejdsbehov

  Renault MASTER tilpasser sig efter dine erhvervsmæssige behov. Så uanset, om du er på udkig efter en varevogn til lange distancer, til passagerer eller en model med optimeret lasteplads og anhængertræk, så kan du nemt finde det blandt de 350 forskellige modeller. Ens for alle modellerne er, at kravene til vedligeholdelse er utroligt lave. Der er for eksempel ca. 40.000 km (svarende til cirka 2 år) mellem olieskiftene, hvilket placerer Renault MASTER længst fremme i feltet for god økonomi.

  Find din nye Renault MASTER hos Hessel – Danmarks største bilforhandler

  Hessel har eksisteret siden 1968 og er i dag Danmarks største bilforhandler. Hos os finder du altid et stort udvalg af varevogne egnet til erhverv – heriblandt den rummelige Renault MASTER. Derudover har vi en masse ekstraudstyr, som du nemt kan tilvælge for at sikre, at din nye varevogn svarer til alle dine behov. Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os eller besøge en af vores mange landsdækkende afdelinger. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, og du kan ovenikøbet få lov til at tage den effektive Renault MASTER ud på en prøvetur.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.