Kontakt os

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Mercedes-Benz EQB: En ny, eldrevet SUV

Mercedes-Benz har i mange år været frontløber, når det kommer til komfort og teknologisk udvikling af biler – og Mercedes-Benz EQB er bestemt ikke en undtagelse. EQB'en kan måske virke velkendt, da den svarer til en elektrisk udgave af den populære Mercedes-Benz GLB. I EQB får du derfor alt det, du har brug for i en elbil – og meget mere til.

 

Bilen kombinerer de typiske Mercedes-Benz-EQ designelementer med et kantet, maskulint og karakterfuldt udtryk. Bilen er også af højeste kvalitet, både når det kommer til komfort og rummelighed, men også når det kommer til bilens rækkevidde og opladning. Og så har den en rækkevidde på op til 419 km på en enkelt opladning og er let at lade – både på arbejdspladsen og på farten.

Uovertruffen komfort

Mercedes EQB har op til syv sæder og et rummeligt bagagerum, som tager funktionel fleksibilitet til helt nye højder – uanset om du har brug for plads til ekstra passagerer, eller du har masser af udstyr med.

 

Takket være bagsædernes delte klapfunktion kan det ellers store bagagerum nemlig udvides yderligere. Derudover har du i EQB en intelligent assistent med om bord i form af det intuitive MBUX multimediesystem, der kan betjenes med stemme, bevægelse og berøring. Der er derfor ingen tvivl om, at du med EQB vil opleve elektrisk kørsel på en helt ny måde.

Komfortabelt og sikker – hvor end du kører hen

EQB's gennemførte kabine og de innovative sikkerhedssystemer er blot lidt af det, der skaber den rendyrkede fornemmelse af elektrisk køreglæde. For med Mercedes-Benz EQB har du altid en trofast ledsager med på farten, da de intelligente køreassistentsystemer er et ekstra sæt øjne på vejen, der hjælper med at forudse farlige situationer, så både fører, passagerer og øvrige trafikanter beskyttes effektivt. Du kan derfor føle dig tryg og sikker i Mercedes-Benz EQB  om end den er lang eller en kortere én af slagsen.

Køb Mercedes EQB hos Ejner Hessel

Mercedes-Benz EQB er uden tvivl bilen for dig, hvis du søger kraft, rummelighed og ikke mindst luksus i én og samme elbil. Vil du gerne vide mere om bilens teknologier, funktioner og al ekstraudstyr? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Eqb 3 Sæderække

Den første 7-personers elbil i premium-klassen

GLB har siden sin introduktion været en bestseller, og EQB er den elektriske søster til den model. Bilerne deler platform og en stor del af designet, hvilket også har gjort det muligt at lave plads til 3. sæderække, så bilen rummer op til 7 personer - og de bagerste rækker har rent faktisk god plads til personer på op til 165 cm. Derudover skal vi ikke glemme de justerbare bagsæder på 2. sæderække, der giver dig fuld fleksibilitet ift. bagsæde- og bagagerumsplads.

 

Udvendigt kan du genkende EQB på den unikke EQ-designede front, der domineres af Black Panel-grillen og det velkendte EQ-lygtebånd, der forbinder LED lyset i forlygterne.

Køreturen i EQB

... er mere komfortabel, end du kunne have forestillet dig. Bilens højere vægt og ikke mindst lavere tyngdepunkt, på grund af batteriet, gør noget rigtigt godt for både komfort og balance i EQB’en. Og som med alle elbiler, så er kræfterne til rådighed fra første tryk på speederen, og de mange hestekræfter gør rent faktisk EQB til en underholdende og dynamisk bil at køre. Hvem havde troet det om en 7-personers SUV?


Har du ikke allerede oplevet at køre i en elektrisk Mercedes-Benz
, så giv dig selv en oplevelse. Uden den vante motorlyd bliver kabinen i EQB overraskende lydsvag. Du kan blandt andet føre en samtale med alle i bilen, selv på den 3. sæderække uden at skulle hæve stemmen. Vi er sikre på, at alle passagerer vil nyde en lang køretur i den rummelige og lydsvage EQB. Kom selv forbi en af vores afdelinger og få en tur.

Hessel EQB4
Hessel EQB3

Opladning og rækkevidde

Mercedes-Benz EQB er bygget til de store behov - både når det kommer til komfort og rummelighed, men så sandelig også når det kommer til bilens rækkevidde og opladning.

 

Rækkevidden er på op til 419 km på en enkelt opladning, og du skal ved almindeligt brug forvente en reel rækkevidde på omkring 350-370 km. For de fleste betyder det, at det er ganske få gange, hvor det bliver nødvendigt at lade uden for hjemmet eller arbejdspladsen. Oplader du bilen hjemme i garagen med 11 kW tager en fuld opladning lige godt seks timer for det 66,5 kWh store batteri, og er du på farten, kan bilen lades med 100 kW, og så klares en opladning fra 10-80% på ca. en halv time.

Skal Ejner Hessel hjælpe dig med en flåde?

Ønsker du en flåde af biler af samme høje kvalitet som de, der anvendes af flere myndigheder i Danmark? Så er du velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere i Ejner Hessels flådeafdeling. Vi vil meget gerne drøfte jeres behov og sammen finde den optimale løsning til jer.

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.