Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Erhverv / Varebiler / Mercedes-Benz /

  Citan kassevogn

  Udforsk Mercedes-Benz eCitan her

  Filter0
  SorterOperationel leasing pris stigende

  Vores udvalg i Mercedes-Benz Citan kassevogne

  Vi fandt 5 Mercedes-Benz Citan til bestilling

  Hessel Citan Rat

  Høj komfort og masser af nyheder

  Den nye Citan er fyldt med spændende nyheder og især i kabinen er der sket en masse. I kabinen finder man bl.a. både multifunktionsrat i læder, fartpilot og det innovative infotainmentsystem MBUX, der virkelig fuldender kvalitetsoplevelsen i den nye Citan.

  Sikkerhed og rummelighed helt i top

  Citanen har både rummelighed og sikkerhed i højsædet. Du får bl.a. seks airbags, automatisk nødbremse, automatisk lys- og regnsensor - alt sammen med til at give dig sikkerhed, uanset vejr forhold.

   

  Varerummet rummer op til 2,9 m3 - så du har plads til det hele, når du er på farten i den nye Citan.

  Hessel Citan Kabine

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Relevante videoer

  Video gennemgang af Citan

  Kig med her når Mercedes-Benz på bare syv minutter giver dig en grundig gennemgang af den nye kompakte Citan kassevogn.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Map

  Ny Citan. Udstyret som en stor stjerne

  Nogle gange skal man tænke småt, når man tænker stort. Den nye, kompakte Citan rummer nemt to EURO-paller, men føles alligevel som en smidig personbil i bytrafikken. Og så er den spækket med udstyr, sikkerheds- og komfortdetaljer, der også gør arbejdsdagen til lidt af en stjernestund – f.eks. tyverialarm, MBUX-infotainment med 7” touchskærm, dobbelt passagersæde, førersæde med lændestøtte og varme, fartpilot, 6 airbags, lys- og regnsensor, LED kørelys, multifunktionsrat i læder, parkeringssensor bag, aktiv bremseassistent og meget mere. Citan kan nu også fås med automatgear for ekstra komfort.

  En varebil, der skaber et behageligt arbejdsmiljø

  Udover den høje siddeposition og lave læssekanter, så får du også et bekvemt førersæde, der støtter godt op i siderne. På den måde skåner du din ryg, selvom du bruger mange timer i bilen. Du kan også indstille rattet, så det er tilpasset dig og din mest optimale kørerposition. Instrumentbrættet inde i varebilen har et eksklusivt udtryk, men al information er nemt og overskueligt at aflæse. Du finder også nogle store og rummelige opbevaringsrum, så du kan have alle nødvendigheder med på farten.

  Stort lastrum

  Hvis du eller din virksomhed skal bruge en varebil, der er skabt til bykørsel, men hvor der stadig er plads til last, så er Mercedes-Benz  Citan en oplagt mulighed. Det er en kompakt varebil, så den kan komme godt omkring i byen, men lastrummet har stadig en god størrelse, så der er plads til det meste. Det er uden tvivl en oplagt varebil til dig, der kører rundt i byen i løbet af din arbejdsdag. Når du sætter dig ind i denne varebil, så oplever du med det samme at komfort og funktionalitet er højeste prioritet. Det kan især mærkes i forhold til den høje siddeposition, der gør, at du har et godt overblik over trafikken, samt at du får følelse af at træde ind i bilen i stedet for ned. En Mercedes-Benz Citan har desuden lave kanter ved både døre og lastrum, så du ikke skal anstrenge dig ligeså meget for at læsse ind i varebilen.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.