Kontakt os

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Erhverv / Blå Blink /

Kriminalforsorgen

Koncern Transport og Bevogtning

Første funktion er Koncern Transport og Bevogtning (KTB). KTB er landsdækkende og består af tilsammen 90 biler, fordelt mellem køretøjer med plads til 4-5 personer og 7-9 personer, samt enkelte mellemklassebiler. Køretøjerne er ombygget af sikkerhedsmæssige årsager og håndterer transport af indsatte i kriminalforsorgen. 

Hessel Kirminalforsogen Bagfra
Hessel Kirminalforsogen Front

Hundeførervogne til narko og mobilhunde

Den anden funktion er hundeførervogne. Kriminalforsorgen opretholder en bestand af hundeførervogne til narko og mobilhunde til visitation af de enkelte celler samt matrikler, som kriminalforsorgen råder over. Afdelingen består af ca. 16 køretøjer, som enten har plads til to eller fire hunde. Køretøjerne vil blive brugt over hele landet.

En vigtig del af arbejdet

Overordnet set er køretøjerne arbejdsredskaber og bruges derfor af mange forskellige medarbejdere, hvorfor flere af køretøjerne kører 60-80.000 km pr. år. Af den grund blev der i evalueringsfasen lagt stor vægt på kvaliteter såsom køreegenskaber, ergonomi og lang levetid for at sikre bedst mulig komfort for medarbejderne. Hertil er samtlige statslige institutioner forpligtet til at lave grønne og klimavenlige indkøb. Kriminalforsorgen ønsker selvfølgelig at medvirke til nedbringelse af CO2 udledningen i de store byer, og derfor indgår der også elbiler i leveringen. 

 

Som et resultat af ovenstående krav og ønsker leveres der til Kriminalforsorgen følgende biler: Mercedes GLB samt den elektriske EQB og Mercedes Vito Tourer samt den elektriske eVito Tourer. Hundebilerne vil være Mercedes Vito Tourer 4x4 samt Mercedes GLB 4MATIC. 

Hessel Kirminalforsogen Closeup

Skal Ejner Hessel hjælpe dig med en flåde?

Ønsker du en flåde af biler af samme høje kvalitet som de, der anvendes af flere myndigheder i Danmark? Så er du velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere i Ejner Hessels flådeafdeling. Vi vil meget gerne drøfte jeres behov og sammen finde den optimale løsning til jer.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.