Kontakt os

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Erhverv / Blå Blink /

Vores samarbejde

Ejner Hessels stærke samarbejdspartnere

Når vi hos Ejner Hessel indgår i dialogen om et udbud, er det særligt essentielt for os at have de rette samarbejdspartnere, som kan hjælpe med opbygningen af køretøjerne, så de kan tilgodese forskelligeartede krav. Af den grund samarbejder vi med nøje udvalgte og førende opbygningsvirksomheder i både ind- og udland. Fælles for alle vores samarbejdspartnere er, at de leverer en kvalitet, som både vi, Mercedes-Benz og myndighederne kan stå inde for.

Hessel Brian Blå Blink
Hessel Mercedes Lager Viskerblade

Det store arbejde starter nu

Når Ejner Hessel udstyrer myndighederne i Danmark med en betydelig mængde køretøjer, følger der et omfattende ansvar med og en betydelig indsats for at opretholde disse biler i drift. Ejner Hessels eftermarkedsafdeling tager hånd om dette ansvar og står parat, når de forskellige myndigheder har brug for assistance. For at forberede os bedst muligt til vedligeholdelse og servicering af køretøjerne har vi hos Hessel oprettet et nyt centrallager i Ringsted, der har til opgave at sikre, at vi altid har de nødvendige reservedele på lager og til rådighed, så nedetiden på køretøjerne bliver så kort som muligt.

Servicearbejdet

I øjeblikket udføres servicearbejdet på myndighedernes køretøjer på de relevante værksteder. Vores mål er at sikre, at hver enkelt bil er i topform og klar til at opfylde de strenge krav og forventninger, der stilles af myndighederne i Danmark. Vi forstår vigtigheden af at levere en pålidelig og professionel service, der hjælper myndighederne med at opretholde deres køretøjer i optimal driftstilstand. 

Mercedes Benz Service
Hessel Mike

Hessels arbejde med offentlige udbud

Arbejdet med de store offentlige udbud er relativt nyt hos Ejner Hessel som organisation. Faktisk tog Fleet-afdelingen hos Hessel først aktivt fat på arbejdet med offentlige udbud i 2019. Den proces, der er knyttet til offentlige udbud, er en omhyggelig og tidskrævende indsats, som kræver vedholdenhed og kontinuerlig opmærksomhed for at opnå succes med offentlige udbud. En afgørende faktor i denne sammenhæng er etableringen af en positiv dialog med de offentlige ordregivere.

Balancen mellem krav og praktik

Som udbyder af løsninger inden for offentlige udbud, er det afgørende at balancere ordregivernes krav om skræddersyede løsninger med de praktiske muligheder, som vores opbyggere kan realisere og få godkendt af myndighederne. Dette kræver et grundigt kendskab til lovgivning og regler inden for området.

 

Ikke desto mindre er tilfredsstillelsen enorm, når denne komplekse proces lykkes, og de mange timer og ressourcer, der investeres, bærer frugt. Den følelse af ansvar for at levere yderst specialiserede produkter er en drivkraft for os hos Ejner Hessel.

Hessel Herning 1508X844

Skal Ejner Hessel hjælpe dig med en flåde?

Ønsker du en flåde af biler af samme høje kvalitet som de, der anvendes af flere myndigheder i Danmark? Så er du velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere i Ejner Hessels flådeafdeling. Vi vil meget gerne drøfte jeres behov og sammen finde den optimale løsning til jer.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.