Spørg vores eksperter om alt

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og spørgsmål, og så vender vores eksperter retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Ladeløsning til erhverv – hvordan er det nu liiige?

Få svar på de ofte stillede spørgsmål omkring vores ladeløsning: Hessel Power Pro. Der er mange nye begreber og ting, som du pludselig skal kende til, når du ejer en elbil. Og derfor også mange spørgsmål. Vi har prøvet at svare på de ofte stillede spørgsmål, så du er bedst muligt klædt på, når du vælger vores erhvervsløsning.

Spørgsmål vedr. opladning

Hvem betaler for strømmen?

Virksomheden får hvert kvartal den samlede regning over alle ladebokse. Både dem hos medarbejderne og på arbejdspladsen. De intelligente ladebokse aflæser hvor mange kWh, der er brugt i perioden, som bliver udregnet hvert kvartal.  

Hvordan ved medarbejderen hvor mange kWh, vedkommende lader for i måneden

Medarbejderen skal hvert kvartal opgive den gennemsnitlige kWh pris, som kan ses på regningen fra det forsyningsselskab, som medarbejderen selv har. Vi aflæser automatisk forbruget (kWh) på ladeboksen og beregner derudfra tilgodehavende.

Hvordan beregner I tilgodehavende?

Når vi kender den gennemsnitlige kWh pris, som medarbejderen har betalt for strømmen, kan vi beregne tilgodehavende.  Vi aflæser de kWh (forbruget), som er brugt på opladning af elbilen i perioden og beregner prisen på strømmen med udgangspunkt i den pris, som medarbejderen har oplyst. Regnestykket ser således ud: Din gennemsnitlige elpris (pris pr. kWh) x forbruget (antal kWh bilen har opladet) = tilgodehavende

 

Et eksempel kunne se således ud:

2,89 kr. (gns. elpris) x 2.000 kWh (3 mdr. forbrug) = 5.780 kr.

Når den aktuelle pris er udregnet, sendes en samlet faktura til virksomheden, og når virksomheden har betalt fakturaen, får medarbejderen refunderet udlægget.

Hvordan indberetter medarbejderen forbruget?

Medarbejderen vil få en SMS, når det er tid til at indberette forbruget. I SMSen er et link, som medarbejderen skal klikke på. I linket skal medarbejderen blot oplyse den gennemsnitlige pris pr. kWh, som er oplyst på elregningen.

Hvornår får medarbejderen refunderet pengene?

Efter medarbejderen har indberettet den gennemsnitlige pris pr. kWh, som vedkommende har betalt sit forsyningsselskab i perioden, kan vi udregne tilgodehavende og sende en faktura til virksomheden. Når virksomheden har betalt fakturaen, vil pengene herefter komme retur til medarbejderen indenfor maksimum to hverdage. 

Hvordan fungerer det, hvis medarbejderen har en ladeboks i forvejen?

Medarbejderen skal have en Easee Home ladeboks (den vi tilbyder) for, at I kan bruge ladeløsningen. Derfor vil vi anbefale, at medarbejderen får skiftet sin ladeboks til en Easee Home, så vi kan hjælpe med at adskille erhvervsmæssige og private ladninger samt håndtere alt det administrative.

Kan man adskille erhvervsmæssige og private ladninger?

Ja, det kan man godt. Med en låsebrik til et engangsbeløb på blot 100 kr., kan du holde dine private opladninger adskilt fra de erhvervsmæssige. På den måde betaler virksomheden kun for strømmen, når det er firmabilen, der skal lades.

Hvad sker der, hvis medarbejderen får en elbil til privat brug og gerne vil lade på ladeboksen?

Hvis en medarbejder efterfølgende får en elbil til privat brug, kan I med fordel købe en låsebrik, som kan holde opladningerne mellem privat og erhverv adskilt.

Hvad sker der, hvis en medarbejder siger op?

Det er en god idé at være afklaret med, hvad der skal ske med ladeboksen, hvis en medarbejder siger op eller bliver opsagt. I kan bl.a. vælge at få afmonteret ladeboksen hos medarbejderen og få opsat den på arbejdspladsen eller hos en anden medarbejder. Medarbejderen kan også vælge at købe ladeboksen og beholde den. Det skal være helt op til jer, hvordan I vil gøre det. Det blander vi os ikke i.

Kan man få flere ladeudtag fra samme ladeboks?

Det er desværre ikke muligt at få flere ladeudtag fra Easee Home ladeboksen, som er den vi tilbyder.

Hvem betaler for strømmen ved brug af den transportable lader?

Når den transportable lader benyttes på byggepladsen, er den formentlig sat i byggetavlen. Ejeren af grunden betaler typisk for den strøm, der bliver benyttet på byggepladsen, og vil således også betale for opladningen af bilen. Man kan med fordel lave en aftale med ejeren af byggepladsen om opladning af bilen og eventuelt afregning. I dette tilfælde kan du ikke benytte dit Hessel POWER ladekort, da laderen ikke er intelligent.

Er den transportable lader vandtæt?

Den transportable lader er naturligvis vejrbestandig jf. den kraftige konstruktion. Yderligere er den både CE og TÜV godkendt, så den skulle kunne klare det omskiftelige danske vejr.

Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

Hvordan er det nu lige med rækkevidde? Og hvad er forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning? Hør Simon, vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om batterikapacitet, rækkevidde samt forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning på plug-in hybrid- og elbiler i et sprog, hvor alle kan være med.

Fandt du ikke dit svar? Spørg vores eksperter om alt

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.