Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Skriv dig op til en prøvetur

  Ønsker du at prøvekøre den nye Mercedes-Benz eCitan, så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig for nærmere aftale.

   EJNER HESSEL

   Luk
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   100% ELEKTRISK VAREBIL

   Mercedes eCitan

   Endelig en eVan med træk

   Elektrisk rækkevidde op til 282 km

   Brutto nyttelast op til 752 kg

   Lastrum kapacitet op til 2,9 m3

   Trækvægt op til 1.500 kg

   Opladning (10-80%) kun 40 min.

   Genveje

   Find salgsafdeling

   Find salgsafdeling

   Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

   Skal vi komme på besøg hos dig?

   Skal vi komme på besøg hos dig?

   Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

   Filter0
   SorterOperationel leasing pris stigende

   Vores udvalg i Mercedes-Benz eCitan kassevogne

   Ecitan Kassevogn Eksteriør Profil

   eCitan. Det nyeste medlem af eVans-familien

   I starten af 2022 introducerede vi anden generation af den kompakte og praktiske Mercedes Citan, der allerede har solgt i massevis – og nu er tiden kommet til den elektriske eCitan, som netop kan bestilles hos din lokale Ejner Hessel. Her på siden finder du alt det, vi ved om den elektriske nyhed. 

   Meget at glæde sig til!

   Den fuldelektriske eCitan er den første el varebil fra Mercedes, hvor det er muligt at montere anhængertræk! Den kan trække helt op til 1.500 kg. på krogen, hvilket er en sjældenhed for elektriske varebiler. Og ikke nok med det, så har den kompakte varebil en rækkevidde på op til 282 km, og kan oplades fra 10-80% på bare 40 min. ved en hurtiglader (DC) – hvis det altså skulle blive nødvendigt i løbet af arbejdsdagen. Langt de fleste opladninger vil sikkert ske ved almindelig (AC) ladning, hvor du kan lade med op til 11 kW i timen.

   Ecitan Kassevogn Opladning
   Ecitan Kassevogn Interiør

   Størrelsen og komforten kender du

   eCitan er praktisk og kompakt, ligesom du kender det fra Citan. Og du skal ikke gå på kompromis med pladsen, da batteriet og elmotoren er integreret problemfrit i bunden af varebilen. I eCitan findes to køreprogrammer: Comfort som standardindstilling og den rækkeviddeoptimerende ECO-tilstand. Ved ECO er motorydelsen reduceret til 55 kW, og giver dig til gengæld endnu længere rækkevidde, hvis der skulle være behov for det.

    

   Med denne lancering har Mercedes-Benz således et elektrisk alternativ i alle varebilskategorier: eSprinter, eVito, EQV og nu eCitan.

   Nyd den lydløse og komfortable kørsel

   Hvis ikke du allerede har haft fornøjelsen af at køre i en elektrisk varebil, så er der meget at glæde sig til. Den lydløse og komfortable kørsel giver en helt unik køreoplevelse, og hvis ikke allerede du elsker at køre i din varebil, så kommer du til det nu. De elektriske varebiler føles meget lette og bløde på vejen, og så giver de ingen støj fra sig. Så du kan roligt koncentrere dig om at nyde din køretur i stilhed eller med din fortrukne radiokanal.

   Ecitan Kassevogn Eksteriør Bag

   Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

   Ladeløsninger til erhverv

   Ladeløsninger til erhverv

   Det med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin til en pris tæt på den tilsvarende hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

    

   Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

   Hvad siger andre virksomheder?

   Hvad siger andre virksomheder?

   Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

    

   Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

   Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

   Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

   Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Se eksempler på besparelser for virksomheder af forskellige størrelser eller lad os udregne din besparelse for dig.

   Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

   Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

   Har du nogle spørgsmål?

   Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

   Map

   Betalingsplan

   0 kr./md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.