Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Erhverv / Varebiler / Renault /

  TRAFIC kassevogn

  Renault TRAFIC

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Filter0
  SorterFinansiel leasing pris stigende

  Vores udvalg i Renault TRAFIC kassevogne

  100% ELEKTRISK VAREBIL

  Renault TRAFIC E-Tech Electric

  Kommer til foråret 2024

  Elektrisk rækkevidde op til 297 km

  Batteri på 52 kWh

  Kapacitet op til 8,9 m3

  Anhængertræk med trækkraft på op til 750 kg

  22 kW AC-ladning og 50 kW DC-ladning

  Hessel Trafic Lastrum

  Designet til at imødekomme virkelighedens krav

  Renault TRAFIC er skabt med fokus på at levere enestående effektivitet, styrke og alsidighed, og kendetegnes med masser af sikkerhed, høj komfort og en kraftig, men lydsvag motor. Det intelligente design sikrer, at den ikke går på kompromis med lasterumspladsen. Så uanset om du vælger den kompakte, lange eller ekstra lange version, er TRAFIC skræddersyet til at imødekomme enhver opgave.

  Stil og funktionalitet i ét

  Inspirationen fra moderne designprincipper er tydelig i Renault TRAFICs genkendelige frontparti og strømlinede strukturlinjer, der karakteriserer køretøjets design. Men den franske klassiker er ikke blot stilfuld, den kommer med stor funktionalitet, som sikrer ethvert erhvervsbehov. Du finder bl.a. en lang række smarte funktioner, såsom et belyst lastrum, lav læssehøjde og generøse døråbninger.

  Hessel Trafic Interiør
  Hessel Trafic Lygter

  Optimal konfiguration for din virksomhed

  Renault TRAFIC giver dig adgang til et væld af konfigurationsmuligheder, så du kan tilpasse køretøjet nøjagtigt efter dine erhvervsbehov. Fra lasterumskapacitet, der fås helt op til 8,6 m3, til komfortfunktioner, såsom opbevarings- og multimedieløsninger, har du mulighed for at skræddersy din TRAFIC for at maksimere effektiviteten bedst muligt for dig.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Map

  Mød den stærke og funktionelle Renault TRAFIC

  Renault TRAFIC er en ægte, fransk klassiker, som er designet til 100% at tilgodese et hvilket som helst erhvervsbehov og enhver branche. Uanset om du er på udkig efter en varevogn med smarte lastløsninger eller en model, som er ideel til den trængte bytrafik, så er Renault TRAFIC varevognen for dig.

   

  Der findes helt op til 270 forskellige modeller at vælge imellem samt et væld af ekstra funktioner, som du kan tilvælge for at sikre, at bilen imødekommer alle dine behov. Uagtet lastens art – om du til daglig transporterer sarte planter eller tunge pakker, større eller mindre volumen – vil du nemt kunne finde en version, der passer til dig.   

  Hvad kendetegner Renault TRAFIC?

  Selv om der findes en bred vifte af Renault TRAFIC-modeller, så har de alle visse ting til fælles: masser af sikkerhed, høj komfort og en kraftig, men lydsvag motor.

   

  Nu kan du komme vidt omkring uden at blive generet af en konstant baggrundsstøj – en kæmpe fordel, hvis du i løbet af en arbejdsdag tilbagelægger mange kilometer. Som standard finder du blandt andet Bluetooth, så du kan tale håndfrit i mobiltelefon og dermed beholde begge hænder på rattet. Du finder også en lang række andre smarte funktioner – for eksempel et belyst lastrum med optimal udnyttelse af pladsen, lav læssehøjde og generøse døråbninger. Med Renault TRAFICs lettilgængelige lastrum bliver det hele bare lidt nemmere.

  Pas på dine ansatte og dit firmas image

  Renault TRAFICs design er elegant og stilsikkert, mens attituden er stærk og målbevidst. Med en Renault TRAFIC kan du være sikker på at blive positivt bemærket, hvor end du kommer hen, men vigtigst af alt vil du efterlade et positivt indtryk hos dine kunder. Husk på, at din varevogn er din virksomheds ansigt udadtil i bybilledet.

  Find din Renault TRAFIC hos Danmarks største bilforhandler

  Hessel har eksisteret siden 1968 og er i dag Danmarks største bilforhandler. Hos os finder du altid et stort udvalg af varevogne, som er udviklet til erhverv – heriblandt den lastevenlige Renault TRAFIC. Vi har desuden en masse ekstrapakker, som du nemt kan tilvælge for at sikre, at din nye varevogn imødekommer alle dine behov.

   

  Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os eller besøge en af vores mange afdelinger, som er placeret rundt omkring i landet. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, og du kan ovenikøbet få lov til at tage den effektive Renault TRAFIC ud på en prøvetur.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.