Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  100% ELEKTRISK VAREBIL

  Renault TRAFIC E-Tech Electric

  Kommer til foråret 2024

  Elektrisk rækkevidde op til 297 km

  Batteri på 52 kWh

  Kapacitet op til 8,9 m3

  Anhængertræk med trækkraft på op til 750 kg

  22 kW AC-ladning og 50 kW DC-ladning

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel, de gode råd, din næste varebil og selvfølgelig ... en god kop kaffe.

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Alt du skal vide om elektriske varebiler

  Det med elektriske varebiler - eller eVans, som vi kalder dem - er ikke altid nemt. Heldigvis har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at forstå.

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Skal vi komme på besøg hos dig?

  Du har garanteret travlt, det ved vi. Derfor har vi lavet VanEkspressen, hvor vi kommer til dig på byggepladsen, eller hvor end du måtte være.

  Renault Trafic E Tech3

  Fuldt elektrisk modelprogram

  Renault Trafic E-Tech Electric fuldender det elektriske modelprogram for Renault varebiler, som nu både byder på en mindre, mellem og større model i henholdsvis Renault Kangoo E-Tech, Renault Trafic E-Tech og Renault Master E-Tech.
  Ligesom dieselversionen, er Renault Trafic E-Tech Electric designet til at levere effektivitet og alsidighed samt høj sikkerhed og komfort, uden at gå på kompromis med pladsen. Med det stærke 52 kWh batteri kan Renault Trafic E-Tech Electric opnå en rækkevidde på 297 km, hvilket gør den ideel til både bykørsel og længere distancer.

  Plads til det hele

  Renault Trafic E-Tech Electric fås i flere forskellige størrelser, så du kan få lige den størrelse, du har brug for. Varebilen tilbyder helt op til 8,9 m3 lastvolumen og med 18 surringsøjer, er det nemt at sikre lasten. Med en lastlængde på op til 4,15 m, har Trafic E-Tech Electric den største lastlængde i sin kategori. Den smarte luge i bagklappen og pladsen under passagersædet, giver yderligere fleksibilitet. Har du specifikke behov, tilbydes også skræddersyede løsninger. Lastvægten er op til 1100 kg. Det er også muligt at få anhængertræk på varebilen, som kan trække op til 750 kg.

  Renault Trafic E Tech2
  Hessel Trafic Interiør

  Et kørende kontor

  Renault Trafic E-Tech Electrics kabine er både spækket med udstyr og plads. I kabinen finder du mediesystemet Easy Link med 8’’ stor skærm, som du kan forbinde din smartphone til. Med det digitale bakspejl, får du kontinuerligt udsyn og bakkameraet samt parkeringssensorer gør det til en leg at parkere. Til de blinde vinkler, er der også hjælp at hente. Trafic E-Tech Electric tilbyder nemlig både blindvinkeladvarsel i sidespejlet samt blindvinkelsspejl placeret i passagerens solskærm.

  Altid en ladestander i nærheden

  Med My Renault appen og Mobilize services har du altid overblik over, hvor meget strøm din Trafic E-Tech Electric har tilbage, og er du i mangel på mere, kan du nemt finde ledige ladepunkter, mens du kører. Langt de fleste offentlige ladestandere er nemlig kompatible med Trafic E-Tech Electric. Med My Renault appen kan du også udarbejde en opladningsplan, en rejseplan samt meget mere.

  Renault Trafic E Tech1

  Relevante videoer

  Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

  Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

  Er din virksomhed klar til at køre elektrisk?

  Ladeløsninger til erhverv

  Ladeløsninger til erhverv

  Det med opladning af elektriske varebiler er for mange noget andet, end det vi er vant til. De fleste har altid været vant til blot at skulle finde den nærmeste tankstation og fylde bilen op med diesel eller benzin til en pris tæt på den tilsvarende hos tankstationen længere nede af vejen. Og nu ... nu skal vi forholde os til nye begreber såsom kWh, wallbox, hurtigladning og abonnementsløsninger.

   

  Det er da næsten for bøvlet. Eller er det nu også det?

  Hvad siger andre virksomheder?

  Hvad siger andre virksomheder?

  Mange virksomheder er naturligt skeptiske, blot ved tanken om at skulle skifte deres gamle diesel varebil ud med en elektrisk en af slagsen. Ak ja, der er desværre (og fejlagtigt) mange myter og fordomme forbundet med det at køre elektrisk.

   

  Vi kan som forhandler sagtens sige: ”Det er nemt, og du skal da bare springe ud i det”, men hvorfor ikke høre det fra andre virksomheder som med succes har taget springet over til elektriske varebiler?

  Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

  Hvor meget kan du spare ved at køre elektrisk?

  Det kommer som en overraskelse for de fleste, når de ser, hvor meget de rent faktisk kan spare årligt ved at køre en elektrisk varebil fremfor den klassiske diesel varebil. Hvis du ikke allerede har regnet på det, så lad os lave regnestykket for dig ganske gratis. Se eksempler på besparelser for virksomheder af forskellige størrelser eller lad os udregne din besparelse for dig.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Map

  Mød den stærke og funktionelle Renault TRAFIC

  Renault TRAFIC er en ægte, fransk klassiker, som er designet til 100% at tilgodese et hvilket som helst erhvervsbehov og enhver branche. Uanset om du er på udkig efter en varevogn med smarte lastløsninger eller en model, som er ideel til den trængte bytrafik, så er Renault TRAFIC varevognen for dig.

   

  Der findes et hav af modeller at vælge imellem samt et væld af ekstra funktioner, som du kan tilvælge for at sikre, at bilen imødekommer dine behov. Uagtet lastens art – om du til daglig transporterer sarte planter eller tunge pakker, større eller mindre volumen – vil du kunne finde en version, der passer til dig.

  Hvad kendetegner Renault TRAFIC?

  Selv om der findes en bred vifte af Renault TRAFIC-modeller, så har de alle visse ting til fælles: masser af sikkerhed, høj komfort og en kraftig, men lydsvag motor.

   

  Nu kan du komme vidt omkring uden at blive generet af en konstant baggrundsstøj – en kæmpe fordel, hvis du i løbet af en arbejdsdag tilbagelægger mange kilometer. Som standard finder du blandt andet Bluetooth, så du kan tale håndfrit i mobiltelefon og dermed beholde begge hænder på rattet. Du finder også en lang række andre smarte funktioner – for eksempel et belyst lastrum med optimal udnyttelse af pladsen, lav læssehøjde og generøse døråbninger. Med Renault TRAFICs lettilgængelige lastrum bliver det hele bare lidt nemmere.

  Pas på dine ansatte og dit firmas image

  Renault TRAFICs design er elegant og stilsikkert, mens attituden er stærk og målbevidst. Med en Renault TRAFIC E-Tech Electric kan du være sikker på at blive positivt bemærket, hvor end du kommer hen, men vigtigst af alt vil du efterlade et positivt indtryk hos dine kunder. Husk på, at din varevogn er din virksomheds ansigt udadtil i bybilledet.

  Find din Renault TRAFIC E-Tech Electric hos Danmarks største bilforhandler

  Hessel har eksisteret siden 1968 og er i dag Danmarks største bilforhandler. Hos os finder du altid et stort udvalg af varevogne, som er udviklet til erhverv – heriblandt den lastevenlige Renault TRAFIC E-Tech Electric. Vi har desuden en masse ekstrapakker, så du kan sikre dig, at din nye varevogn imødekommer alle dine behov.

   

  Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os eller besøge en af vores mange afdelinger, som er placeret rundt omkring i landet. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, og du kan ovenikøbet få lov til at tage den nye Renault TRAFIC E-Tech Electric ud på en prøvetur.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.