Mercedes me Connect

Nu kan du ’networke’ med din Mercedes-benz.

Med Mercedes me Connect er du i stand til at kommunikere med din bil på måder, du aldrig har prøvet før. Via internettet og Bluetooth kan du bede bilen om data og anvende mange af dens systemer aktivt pr. distance med app eller desktop. Lige fra kørselslister over havarihåndtering til førerløs parkering i en snæver garage. Alle nye Mercedes-Benz fra januar 2016 og frem er udstyret med Mercedes me Connect som standard.

Også ældre Mercedes’er kan ’networke’. Fremtiden kan nemlig eftermonteres. Helt gratis.

me Connect er allerede indbygget i det de nyeste Mercedes-Benz. Men fremtiden kan også eftermonteres i form af en Mercedes me Adapter. Så selvom du ikke har den seneste model, giver adapteren dig adgang til en række funktioner i Mercedes me Connect. Mercedes-modeller fra år 2002 kan kobles op til me Connect. Og lige nu kan du få adapteren monteret gratis hos Hessel.

Se listen over de modeller, der kan opgraderes, her.

Med adapteren kan du registrere alt om din kørsel.

Kørselslisten giver dig en komplet oversigt over dine kørsler – destination, tidspunkt, varighed og km-forbrug. Lige til at bruge når du skal udfylde kørebog. Adapteren giver også dokumentation for alle optankninger med tidspunkt, sted og literkøb.

Med adapteren ved du alt om din bil. Også hvor den er parkeret.

Fra nu af ved du alt om din bil: Tankniveau, km-stand, forsikringsoplysninger, registrering og meget mere. Men du ved også hvor din bil står parkeret - også selv om du ikke lige husker, hvor du satte den. Samtidig holder app'en øje med, hvor længe du har parkeret og advarer dig, hvis tiden er overskredet.

Adapteren er din hjælp i nøden.

Mercedes me Adapter sikrer dig hurtig og effektiv hjælp i tilfælde af ulykke eller havari. Adapteren overfører automatisk din position og de aktuelle data om køretøjet. På den måde ved servicefolkene præcis, hvad der er galt, og kan forberede sig på at give den korrekte hjælp. Desuden kan du med app'en oprette skadesrapport og supplere med fotos og diktafon-beskeder.

…og mange andre funktioner, du vil glæde dig over hver dag.

Med app'en kan du også administrere bilens servicebog, booke servicetid, bede om et tilbud på service – eftersom Hessel kan se alle de relevante data, kan du få et personlig tilbud. App'en kan også sende dig en reminder, så du bliver husket på vigtige aftaler i god tid, fx periodisk syn.

Men Mercedes me Adapter er også indgangen til det innovative Mercedes me univers. Her får du adgang til gode tilbud, nyhedstjenester, livsstilsider og meget mere information og inspiration fra Mercedes me verdenen.

Sådan bliver du venner med din bil.

Du skal have en Mercedes, der kan arbejde med adapteren og en smartphone med Android eller iOS. Har du det, bestiller du bare en tid på et af Ejner Hessels værksteder og lader os om det praktiske.

Herefter downloader du Adapter-app'en og registrerer din bil. Så er du køreklar og kan forbinde bilen med din telefon via Bluetooth.

Book din tid herunder.