Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Dyk ned i Hessel HiRE

Ved du lige præcis, hvad du leder efter, så hop hurtigt videre via navigationen herunder.

Historien

Historien

Det har handlet om fleksibilitet fra starten

Læs mere om Hessel HiRE og holdet bag, som hver dag arbejder på at gøre bilejerskabet så nemt som muligt. 

Få svar på dine spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål

Se hvad vi er blevet spurgt om i årenes løb

Med mere end 10 års erfaring indenfor leasing af biler, så har vi hørt lidt af hvert. Se de oftest stillede spørgsmål her.

Kontakt os

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt

Giv os et kald, send os en mail eller find hurtigt din nærmeste afdeling. Du er ikke langt fra drømmebilen.

Få styr på sommer- og vinterbil

HESSEL HiRE 6+6 løsningen er til dig, der vil have styr på både sommer- og vinterbil i én og samme aftale. Udover bekvemmeligheden i at få styr på dine biler henover de næste 12 mdr., så er der også penge at spare.

Kontakt os

Har du brug for en snak om din kommende (drømme)bil eller har du spørgsmål til aftaler, udstyr, leveringstid eller andet, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os direkte på nedenstående tlf. nr. eller e-mail, eller du kan besøge en af vores mange afdelinger.

Om Hessel HiRE

Hessel HiRE er, som navnet måske antyder, vores koncept for Hessels kortidsleasingkoncept. Det vil sige leasing af fabriksnye biler af mærkerne Renault, Ford eller Mercedes-Benz i en kortere periode (6-12 mdr.), hvor alt på nær brændstof er inkluderet – alt fra service, grøn ejerafgift og forsikring. Alt sammen uden at du skulle betale en høj førstegangsydelse for at komme i gang. For der er nemlig ikke nogen.

 

Vi har de seneste år oplevet en stigende interesse og efterspørgsel efter fleksible mobilitetsløsninger, hvor du som kunde ikke er bundet til længere kontrakter, eller står med risikoen for værditab på din bil. Derfor har vi med Hessel HiRE siden 2011 sendt mere end 10.000 biler på gaden – og mange af vores kunder har allerede haft mere end 10 nye Mercedes-Benz igennem denne løsning.

 

Hos Hessel HiRE kan du vælge at korttidslease en bil for en bestemt periode, eller du kan også benytte dig af vores 6+6 kombinationer med både sommer- og vinterbil, hvor du, udover at spare et etableringsgebyr, ofte også kan spare penge på den månedlige ydelse. På denne måde optjener du desuden også hurtigere loyalitetsfordele i vores loyalitetsprogram, hvilket du kan læse mere om her.

 

Holdet bag Hessel HiRE

Siden 2011, hvor de første Hessel HiRE kontrakter blev indgået, er holdet bag Hessel HIRE vokset til i dag at være 12 fuldtidsansatte, der servicerer vores kunder i forbindelse med kontraktoprettelser, forlængelser, udløb og mange andre ting.

 

Vores fornemmeste opgave er at gøre bilejerskabet så nemt og enkelt som overhovedet muligt – det arbejder vi hver dag for at gøre bedre end vi gjorde det i går. 4 ud af 5 kunder vælger en ny bil hos Hessel HiRE, når først de har prøvet det, og det er vi meget stolte af.

 

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.