Skriv dig op til nyheder vedr. Ford Capri

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den Ford Capri, og så skriver vi til dig, når vi ved mere.

EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Nye biler / Ford /

CAPRI

Legenden er tilbage!

Ford Capri

fra 319.900 kr.

Bestil online eller hos Ejner Hessel i dag

Rækkevidde op til 627 km*

Flere udstyrsniveauer

Ladetid fra 10-80% ned til kun 26 min.*

Fås med bag- og firehjulstræk

* Gælder for biler med udvidet rækkevidde.

Ford Capri

”Bilen du altid har lovet dig selv.”

Hessel Capri Spejlbillede

Populær bil blandt billister og biltyve.

Capri. En lille ø syd for Napolis solbeskinnede kyst men også navnet på en af de mest ikoniske Ford modeller op igennem 70’erne og 80’erne. En bil designet af Philip T. Clark, som desuden også havde fingrene med i designet af den måske endnu mere ikoniske Ford Mustang, og en bil der blev solgt i tæt på 1,9 mio. eksemplarer i sin 18-årige levetid. Ja, Capri var faktisk så populær, at den også var blandt de mest stjålne biler i Storbritannien i 80’erne og starten af 90’erne. Designmæssigt var Ford Capri en sporty coupé med motorer fra 1,3 – 3,0 liter (V6) og Ford markedsførte bilen som ”The Car You Always Promised Yourself”.

Capri Comeback Car.

Vi spoler tiden 38 år frem, siden den sidste Ford Capri rullede af samlebåndet. Capri er stadig en lille charmerende ø i Italien, men bilen ... den er alt andet end den samme. Med undtagelse af navnet og nogle designelementer vel at mærke.

 

Den elektriske Ford Capri er en del af det, der populært kaldes ”Comeback Cars”, hvilket Ford i stor stil har praktiseret de seneste år med bl.a. elektrificeringen af Explorer og ikke mindst Mustang Mach-E. Altså en måde hvorpå man genopliver ikoniske bilmodeller igennem tiden med respekt for arv og kultur, men hvor man bringer ikonet op til nutidens standarder ift. teknologi, state-of-the-art sikkerhedssystemer samt moderne komfort og køreegenskaber. Nogle er vilde med det, og andre synes, det er på grænsen til blasfemi. Vi skal lade det være op til dig at vurdere, men efter hvad vi har set, så kan den nye Ford Capri meget vel stadig være ”The Car You Always Promised Yourself”.

Hessel Capri4
Hessel Capri9

Designet til gode minder. Dengang og nu.

Når man relancerer en bil under det samme navn som et historisk ikon, så gøres det med en hvis ærefrygt og respekt. Der er jo tale om en bil med en plads i historiebøgerne, og som igennem tiden har beriget små og store med gode minder. Og gode minder skal forblive gode, men de skal også skabes, og det kan de kun i de rigtige rammer.

 

Det er ikke svært at se, at den elektriske Ford Capri ikke ligner dens forgænger. Datidens Capri blev lanceret af Ford som en familievenlig bil, der også kunne bruges til ferier og længere køreture, og med 1,9 mio. solgte biler, er der ingen tvivl om, at Ford ramte plet ift. datidens behov og ønsker. Og det med behov og ønsker er netop essensen i relanceringen, for spørg nu dig selv: ”Hvilken en af Caprierne ville du helst køre med familien til Gardasøen i, hvis du skulle afsted i dag?”

Capri er stadig til familier. Stadig til dem med et stort pladsbehov. Stadig til dem der skal køre langt. Capri er stadig til dig.

Smuk. Praktisk. Vellykket.

Selvom den nye Ford Capri er både højere, bredere og længere end forgængeren, så er der stadig designelementer, der udviser respekt for arven. På fronten er LED lygterne formet sådan, at de skal illustrere forgængerens fire separate forlygter, og bagtil runder bagsmækken i en klassisk coupé silhouette for så til slut at blive mødt af et nyt sæt LED lygter, der ligeså skal henlede tankerne til datidens umanerligt smukke bagparti. Indenfor er det første genkendelige designelement striberne på sæderne, hvilket også var ét af kendetegnene ved datidens Capri. Sætter du dig så til rette i førersædet, så kan du næsten heller ikke undgå at lægge mærke til, at et af de tre eger på rattet er udført i klassisk Capri stil med tre huller.

 

Er det så nok for, at Ford er lykkes med re-designet af Caprien? Det vil vi lade dig vurdere, men ser vi bort fra Capri navnet et kort øjeblik, så mener vi, at bilen isoleret set er smuk, praktisk og meget vellykket.

Hessel Capri8
Hessel Capri3

En platform skabt til plads.

Lad os tage et kig på platformen som den elektriske Ford Capri er bygget på. Det er den samme som den, den elektriske Ford Explorer er bygget på, og dermed også den samme som Volkswagens ID.4 og ID.5. Gør det så noget? På ingen måde, da det er en fantastisk platform, der giver muligheden for at skabe en umanerligt rummelig bil, og det er Ford i den grad også lykkedes med. Capri har bl.a. den samme fantastiske benplads på bagsæderækken, som Exploren også har, og så har man ydermere fundet plads til ekstra 117 liter i bagagerummet ift. Exploren, hvilket giver en samlet bagagerumsvolumen på lige knap 570 liter!

Batteri med imponerende rækkevidde.

Selvom Ford har brugt Volkswagens platform til Caprien, så er batteriet deres eget og det selvsamme, du finder i Exploren. Ford er dog lykkedes med at presse yderligere 25 km ud af batteriet, så du får en rækkevidde på hele 627 km, hvilket er virkelig imponerende. Den lange rækkevidde fås i varianterne med baghjulstræk og 77 kWh batteri, men er du i markedet for en elbil, der trækker på alle fire hjul, så fås Capri også med dette kombineret med et 79 kWh batteri og en opgivet rækkevidde på op til 592 km.

Hessel Capri5

Ingen rækkeviddeangst?

”For dig der ikke har behov for den lange rækkevidde, så bliver der sat en billigere variant til salg i starten af 2025 med et mindre batteri og en forventet rækkevidde på op til 389 km.”

”For dig der ikke har behov for den lange rækkevidde, så bliver der sat en billigere variant til salg i starten af 2025 med et mindre batteri og en forventet rækkevidde på op til 389 km.”

Civ Rønde, Ford Salgschef v. Ejner Hessel

Hessel Capri7

Udstyrslinjer. Nemmere bliver det ikke.

Ligesom på Exploren har Ford gjort det nemt for dig at vælge din nye Capri. Når du først har fået styr på, om din Capri skal være bag- eller firehjulstrukket, så mangler du blot at tage stilling til, hvor veludstyret bilen skal være fra start. Den billigste udstyrsversion hedder Select, og allerede her får du et væld af udstyr med i prisen såsom 19” alufælge, fuld LED forlygter, parkeringssensorer, klimaanlæg og et væld af sikkerheds- og assistentsystemer. For en mere end godkendt merpris kan du også bevæge dig op i topudstyrsversionen, Premium, hvor alufælgene bliver større og så får du også håndfri elektrisk bagklap, ambiente belysning, B&O lydanlæg og premium styling i kabinen, Matrix LED forlygter med blændfrit fjernlys og meget mere.

Udforsk Capri varianterne

Ford Capri Select SR RWD

Ford Capri Select SR RWD

319.900 kr.

Kan bestilles fra start 2025

Indgangsversionen med baghjulstræk, 170 hk, 52 kWh batteri med rækkevidde på op til 389 km og Select udstyrslinje, hvilket bl.a. indeholder 19” alufælge, fuld LED forlygter, klimaanlæg, parkeringssensorer og en hulens masse sikkerheds- og assistentsystemer. Denne bil bliver sat til salg i starten af 2025.

Ford Capri Select UR RWD

Ford Capri Select UR RWD

359.990 kr.

Kan bestilles i dag

Fra indgangsversionen og op til denne vokser batteriet til 77 kWh og rækkevidden rammer dermed op til imponerende 627 km. Elmotoren har også fået vokseværk, så den nu yder 286 hk, men ligesom indgangsversionen trækker den stadig på baghjulene. Udstyrsmæssigt er denne bil identisk med indgangsversionen.

Bestil bilen her

Ford Capri Premium UR RWD

Ford Capri Premium UR RWD

379.990 kr.

Kan bestilles i dag

I denne bil kigger du ind i et højere udstyrsniveau end i den forrige, hvilket blandt andet kan ses i form af større fælge, ambiente belysning, Matrix LED lygter m.m. Batteri, elmotor og trækhjul er det selvsamme som i den forrige, men grundet udstyrsniveauet er rækkevidden forkortet til 598 km.

Bestil bilen her

Ford Capri Select UR AWD

Ford Capri Select UR AWD

379.990 kr.

Kan bestilles i dag

Skal din Capri være firehjulstrukken, så er det en AWD versionerne, du skal kigge på. Denne version er med Select udstyrslinjen, hvilket indeholder det samme udstyr som de tilsvarende baghjulstrukne versioner, men batteriet er nu på 79 kWh (rækkevidde på op til 592 km), og elmotoren yder 340 hk.

Bestil bilen her

Ford Capri Premium UR AWD

Ford Capri Premium UR AWD

399.990 kr.

Kan bestilles i dag

Slutteligt finder vi den firehjulstrukne Ford Capri med det højeste udstyrsniveau (Premium), hvilket tilsvarer det udstyr, du får i den tilsvarende baghjulstrukne version. Batteri og elmotor er det samme som i den firehjulstrukne Select version, men grundet udstyrsniveauet er rækkevidden forkortet til 560 km.

Bestil bilen her

Ladeløsninger til Ford Capri

Den rigtige løsning for din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Derfor tilbyder vi løsninger med mulighed for både fast og variabel afregning. Læs mere herunder eller sammenlign vores forskellige ladeløsninger her.

Fast pris med ubegrænset strøm

Fast pris med ubegrænset strøm

Abonnement igennem Clever

Har du et stort kørselsbehov, kører du ofte længere strækninger, hvor opladning i det offentlige er en nødvendighed, eller kan du blot lide tanken om ubegrænset opladning ude og hjemme for et fast månedligt beløb*, så vil et Clever One abonnement være en god løsning for dig.

 

Med et Clever abonnement er al opladning ude og hjemme samt leje af ladeboksen en del af dine faste månedlige omkostninger, og der medfølger også en refusionsaftale, således at du kan få refunderet noget at dit strømforbrug hjemme. Bemærk at der kan forekomme meromkostninger ift. installation og eventuel nedtagning af ladeboksen.

Betal kun for dit forbrug

Betal kun for dit forbrug

Forbrugsbaseret afregning igennem TakeCHARGE

Forventer du, at dit strømforbrug vil variere, at størstedelen af dine opladninger kommer til at foregå hjemme, eller at du ikke kommer til at bruge den mængde af strøm, der vil gøre et abonnement fordelagtigt, så er en forbrugsbaseret aftale igennem TakeCHARGE en bedre løsning for dig.

 

Med en TakeCHARGE aftale køber du en samlet pakke med ladeboks (du ejer boksen) og installation heraf for et engangsbeløb, og du kan også abonnere på en refusionsaftale, så du får refunderet noget af dit strømforbrug hjemme. Får du brug for at oplade ude, så benytter du blot den medfølgende ladebrik, hvorefter du oplader til ladestationens gældende pris - ligesom når du tanker brændstof.

* Energitillæg kan forekomme, hvis indkøbsprisen på strøm er højere end 0,89 kr/kWh.

Hessel Capri2

Sikker opbevaring af dine værdier.

Du har garanteret før set skiltet ”Tøm bilen, før tyven gør det” ved idrætshaller o.l. Det er aldrig en god ide at friste tyve, men i en Ford Capri står de hverken tilbage med din pung eller mobil – kun en lang næse. Bag den store 15” touchskærm er der nemlig, hvad Ford kalder ”My Private Locker”, og det er i sandhed smart! Skub skærmen op, læg dine værdigenstande ind i rummet bag skærmen, og skub skærmen ned igen, og så låser rummet automatisk, når du låser bilen.

 

Et andet rum der er værd at lægge mærke til, er MegaConsole opbevaringsrummet under armlænet, hvor du finder plads til hele 17 liters opbevaring. For at sætte det i perspektiv, så svarer det til, at du nemt kan have en laptop, flere store drikkeflasker e.l.

Produktion, levering og prøvekørsel.

Ligesom det var tilfældet med den forhenværende Capri, så bliver den nye også produceret i Europa, hvilket gør, at du kan få din nye elektriske Capri hurtigt. De første leveringer af den nye Capri forventes allerede i november 2024, hvor det desuden også bliver muligt for dig at prøvekøre bilen hos Ejner Hessel. Du kan bestille din Capri allerede i dag via Fords hjemmeside, og ønsker du mere information om bilen, så kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev herunder eller besøge din nærmeste Ejner Hessel, hvor vores dygtige rådgivere står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Hessel Capri1

Vil du bestille eller vide mere?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil vide endnu mere om den nye Ford Capri. Er du klar til at bestille så gå direkte til bestillingen på Fords hjemmeside eller besøg din nærmeste Ejner Hessel, hvor vores rådgivere står klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.