Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Få rabat på dit bremseskift

Som fordelskunde ved Ejner Hessel får du 15% rabat på bremseskift og andre reparationer samt et væld af mange andre fordele såsom gratis hjulskift og rabat, når du tanker brændstof.

Hessel Bremser1

Bremseskift

Bremserne er en af de vigtigste komponenter på din bil både ift. din løbende økonomi, kørekomfort og ikke mindst sikkerhed. Hvis det er nødvendigt med et bremseskift eller reparation af din bils bremser, så er det essentielt, at du sørger for at komme på værksted indenfor kort tid, så vi kan få bremserne efterset og gjort bilen køreklar og driftsikker igen. Har du en bil med sikkerhedssystemer såson ABS (forhindrer bilens hjul i at blokere under hård opbremsning) eller ESP (hjælper med at forhindre bilen i at vælte eller skride ud), så er det ekstra vigtigt med et bremseeftersyn, da systemerne kun virker korrekt, hvis bremserne vedligeholdes og efterses løbende.

Tid til et bremseskift?

Hos Ejner Hessel har vi autoriserede teknikere med specialuddannelse i lige netop din bil, stående klar landet over til at hjælpe dig.

Vedligehold & eftersyn af bilens bremser

Du har måske lagt mærke til, at dine bremseskiver er beskidte og belagt med rustdannelser, hvilket er meget normalt i et klima, som det vi har i Danmark. Vi anbefaler, at du får smurt og renset dine bremser minimum én gang årligt – eventuelt ifm. bilens serviceeftersyn – da du på denne måde undgår, at bremserne sætter sig fast, hvilket kan have fatale konsekvenser for din sikkerhed under kørsel.

Hessel Bremser3
Hessel Bremser2

Hænger din bil i bremsen?

Når du træder på bremsen, tilføres bremsevæsken til kaliberen. Over tid øges risikoen for, at kaliberen begynder at hænge eller sågar sætte sig fast, hvilket er noget vores teknikere altid tjekker ifm. et eftersyn af dine bremser. Såfremt dette er tilfældet, så vil en reparation eller udskiftning af bremsekaliberen være nødvendig.

 

Hvis dine bremser har sat sig fast, så hedder det sig, at ”bilen hænger i bremsen”. Det er dog slet ikke så sjovt, som det lyder, da bremser der hænger, kan have stor betydning for dig, dine medpassagere og andre trafikanter bl.a. ifm. katastrofeopbremsninger, da du vil risikere såkaldt skævbremsning. Udover bremseevnen forringer det også din brændstoføkonomi, og så holder dine bremser bare længere, hvis du får dem vedligeholdt og efterset kontinuerligt.

Overslag på dit værkstedsbesøg?

Brug for en lejebil?

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.