Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kampagner & nyheder / Mercedes-Benz /

Hessels lastbiler

Hessel lastbiler

Vi sælger stadig nye lastbiler efter gammeldags metoder: I øjenhøjde med kunden og med respekt for hans forretning. Det er måske fordi vi selv kommer fra vognmandsbranchen. I 1968 slog Ejner Hessel sig ned som lastbilhandler efter adskillige år som vognmand. Og det har sat sig spor i den måde vi driver forretning på. Lastbilerne har udviklet sig voldsomt, værkstederne er blevet højteknologiske, men mellem os og vores kunder er et ord stadig et ord. Og det vigtigste er stadig at få din bil tilbage i drift igen så hurtigt som muligt. Det går vi gerne en ekstra mil for. Så på den led er der ikke sket så meget på 50 år. Og godt det samme, synes vi selv.

Hessel 1987

Lastbiler. Uden så meget snak

Vi har arbejdet med lastbiler i 50 år, vi er fra Jylland og kommer fra vognmandsbranchen. Så slipper du også for salgstalerne.

 

Efter adskillige år som vognmand slog Ejner Hessel sig ned som lastvognsforhandler med serviceværksted for 50 år siden. Vi er blevet noget større med årene. I dag sikrer 18 Hessel lastbilværksteder over hele landet andre vognmænd lokal, professionel lastbilservice – enten på stedet eller efter en bugsering. Og vi reparerer ikke blot lastbilen, men også anhængeren, traileren, opbygningen, kranen og alt det andet, der kommer efter. Man lærer meget på 50 år.

Vi kan også alt det, der kommer efter lastbilen

Udover selve lastbilen reparerer vi også traileren, anhængeren, opbygningen og meget mere på vores 18 one-stop værksteder.

 

Vi har ikke blot 50 års erfaring med lastbiler, men også med anhængere, trailere, kraner og alle de andre opbygninger, der kommer efter lastbilen. Enten på stedet eller efter en bugsering til værkstedet. Og det tager ikke lang tid med 18 lastbilværksteder spredt ud over hele landet. Det betyder at Hessel får dig hurtigere tilbage på vejen. Og en ekstrabonus: Vi er fra Jylland og kommer selv fra vognmandsbranchen. Så du slipper for en masse snak, mens vi ordner din lastbil. Du skal jo også hjem.

Hessel Lastbiler

Hessel lastbiler. Så er der aldrig langt hjem

Alle landeveje fører til Hessel. Med 18 lastbilværksteder over det meste af Danmark er der aldrig langt til service og reparation. Der er aldrig længere til et Hessel lastbilværksted end 124 km – målt fra Højer sluse. Alle vores 18 værksteder ordner din lastbil – enten på stedet eller efter bugsering. Og vi reparerer også anhængeren, traileren, opbygningen, kranen og alt det andet, der hører til lastbilen – vi har 50 års erfaring med det hele. Og en ekstrabonus: Vi er fra Jylland og kommer selv fra vognmandsbranchen. Så du slipper for en masse snak, mens vi ordner din bil.

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.