EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Bliv hurtigt kørende

Ladeløsninger

til alle behov

Vi klarer det hele for dig

Fast eller variabel pris

Løsninger til alle kilometerbehov

Mulighed for refusion

Attraktive installationspriser

Filter0
SorterKontant pris stigende

Vores udvalg i Renault plug-in hybrid

Der er tomt i garagen

Vi fandt desværre ingen biler at kunne vise dig ud fra din filtrering. Prøv at fjerne nogle af dine filtre eller kontakt os - så skal vi nok hjælpe dig med at finde den drømmebil, du søger.

Lad os hjælpe dig med at finde drømmebilen

Udfyld formularen herunder og så vender vi retur til dig hurtigst muligt.

Leasing Finansiering Hessel Alt

Skal du købe eller lease?

Ved du ikke, om du skal købe eller lease din næste bil? Vi har samlet al relevant viden vedr. køb, finansiering og de forskellige leasingmetoder ét sted, så du kan blive klogere og vælge rigtigt første gang. Husk også, at du altid er velkommen i en af vores forretninger, hvor vores dygtige personale står klar til at rådgive dig.

Bliv klogere på køb og leasing her

Er du til gode aftaler?

Udover at vi kan tilbyde dig gode aftaler på finansiering og leasing, så har vi også nogle attraktive fordels- og serviceaftaler i skuffen, som mere eller mindre kan skrues sammen, så de matcher dine eksakte behov og gøre din daglige biløkonomi billigere og mere overskuelig. Bemærk at nogle af aftalerne udelukkende kan tegnes ved Ejner Hessel, så du kan ikke nødvendigvis få de samme rabatter og fordele andre steder.

Se vores attraktive aftaler her

Serviceaftaler

Erhvervsleasing

Ny firmabil?

Vi er eksperter i firmabiler - også plug-in hybrid

Attraktive beskatningsgrundlag

God signalværdi

Professionel og erfaren rådgivning

Skræddersyede aftaler

Vi er eksperter i hybrid biler

Er der noget, du er i tvivl om, så SPØRG Hessel.

Simon Justesen

Simon Justesen

EQ/E-Tech Produktchef

Simon er EQ/E-Tech Produktchef hos Ejner Hessel og uomtvisteligt den, som kender mest til strøm, ladeløsninger og generelt alt der omhandler elektriske køretøjer. Til dagligt sidder Simon i vores Aarhus afdeling, men meget af hans tid går også med at rejse land og rige rundt for at uddanne vores dygtige personale, så du altid kan forvente den nyeste viden og bedste rådgivning i alle vores bilhuse.

Simon forklarer om batterikapacitet, rækkevidde og opladning

Lad Simon fortælle dig, hvad du skal vide

Hvordan er det nu lige med rækkevidde? Og hvad er forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning? Hør Simon, vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om batterikapacitet, rækkevidde samt forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning på plug-in hybrid- og elbiler i et sprog, hvor alle kan være med.

Map

Opdag Renaults banebrydende plug-in hybrid biler

Renault var nogle af de første til at lave helt eller delvist elektrificerede køretøjer, og hos Ejner Hessel er vi stolte over at præsentere Renaults spændende udvalg af plug-in hybrid biler. Disse innovative køretøjer kombinerer fremragende brændstofeffektivitet med en miljøvenlig tilgang og leverer en enestående køreoplevelse.

 

Renault har længe været førende inden for bilindustrien og har med deres plug-in hybrider taget et stort skridt fremad mod en mere bæredygtig fremtid. Med deres avancerede teknologi og smarte design giver disse biler dig mulighed for at nyde fordelene ved elektrisk kørsel, samtidig med at du har den ekstra fleksibilitet, som en traditionel forbrændingsmotor kan tilbyde.

En bil til både korte og lange køreture

En af de vigtigste fordele ved Renaults plug-in hybrid biler er deres rækkevidde. De har mulighed for at køre på ren elektrisk kraft i kortere afstande, hvilket minimerer emissionerne og reducerer din bilkørsels indvirkning på miljøet. Når batteriet begynder at løbe tør, træder den forbrændingsmotor i kraft, der giver dig friheden til at fortsætte din rejse uden bekymringer om opladning.

 

Ud over deres miljøvenlige egenskaber er Renaults plug-in hybrid biler også kendt for deres ydeevne og komfort. De har avancerede køreegenskaber og en imponerende acceleration, der leverer en dynamisk køreoplevelse. Derudover tilbyder de en række moderne teknologier og komfortfunktioner, der forbedrer både sikkerhed og bekvemmelighed under kørslen.

Gå en grønnere fremtid i møde med en Renault plug-in hybrid

Når du vælger en plug-in hybrid fra Renault, får du også glæde af den praktiske og intuitive opladningsinfrastruktur. Du kan nemt oplade din bil derhjemme eller bruge et af de mange offentlige ladepunkter rundt omkring i landet. Renaults dedikerede app giver dig mulighed for at overvåge og planlægge opladningen, så du altid er klar til at tage på eventyr.

 

Udforsk vores hjemmeside os se vores udvalg af Renaults plug-in hybrid biler. Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bil, der passer til dine behov og livsstil. Med Renaults plug-in hybrider kan du køre med stil, effektivitet og omtanke for miljøet.

 

Vælg en grønnere fremtid med Renault og Ejner Hessel.

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.