Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Originale komplette sommerhjul til din Renault

Sommeren er på vej og det er tid til at tænke på nye lækre sommerhjul til din Renault. Hos Ejner Hessel kan du lige nu vælge mellem et stort udvalg af originale komplette sommerhjul, hvor du får nogle af markedets bedste sommerdæk.

 

Vælg mellem prisbillige originale stålfælge eller flotte og sportslige letmetalfælge – det er helt op til dig. Uanset hvad du vælger, får du det hele i én samlet pakke. Dækkene er allerede monteret på fælgene, og det eneste du skal gøre, er at bestille det sæt hjul du bedst kan lide. Uanset hvad du vælger, er vores sommer-komplethjul altid inklusiv:

 • Originale Renault fælge
 • Kvalitetsdæk fra Continental e.l. mærker
 • Montering og afbalancering

Originale Renault sommerhjul

Alle sommerhjul fra Renault er særligt fremstillet og gennemtestet med udgangspunkt i netop din model. Det betyder, at du har garanti for at både fælge og dæk passer perfekt til bilen – både med hensyn til design og funktionalitet. Og uanset om du vælger stålfælge eller alufælge.

 

I samspil med dine dæk, er fælgene afgørende for køredynamikken og sikkerheden. Selv små forskelle i udformning og materialevalg har stor betydning for din bils kørsel. Særligt ved høj fart. Derfor bør du altid vælge en original fælg til din Renault. Originale fælge er desuden slidstærke og meget modstandsdygtige overfor salt og fugt.

 

Her på siden kan du læse meget mere om fordelene ved originale Renault-hjul, hvilke typer dæk du kan vælge i mellem, og om hvilke services vi kan tilbyde dig, når du køber dine hjul hos os. Og så kan du selvfølgelig se et lille udsnit af, hvilke hjul der kan fås til netop din Renault.

Originale sommer-komplethjul

Renault

Inkl. montering & afbalancering

Kvalitetsdæk fra Continental e.l.

Stålfælge eller sportslige letmetalfælge

Slidstærke & modstandsdygtige

Optimal køredynamik & sikkerhed

Hvilket dæk skal jeg vælge?

De bedste biler fortjener de bedste dæk. Hos Ejner Hessel anbefaler vi altid dæk fra Continental. Det er et af markedets absolut bedste dæk både med hensyn til holdbarhed og vejgreb. Og tvivler du, bør du blot læse de seneste års dæktest fra FDM eller tyske ADAC.

Hessel Continental
Hessel Renault Sommerhjul Skift

Hvorfor hos Hessel

Hos Hessel har du mulighed for at se og købe alle vores komplette sommerhjul online. Find de hjul du kunne tænke dig og book tid til skifte på et af vores 14 autoriserede Renault værksteder landet over. Vil du hellere handle fysisk, er du selvfølgelig også mere end velkommen.

 

Dine afmonterede vinterhjul kan vi nemt opbevare på vores dækhotel, hvis du ikke ønsker at få dem med hjem, og ønsker du endnu mere service, kan du tilmelde dig vores Hessel PLUS fordelsklub, hvor du bl.a. får adgang til 2 årlige hjulskifte, 12 bilvaske og meget mere.

Hessel Plus

Fordelsaftale kun

599 kr/år

Eksklusivt for Renault ejere

2 årlige hjulskift

12 årlige bilvaske

Rabat på brændstof/strøm

15% på værkstedsregninger*

*Gælder ikke for serviceeftersyn

De mest populære sommer-komplethjul

 

 

17" sommerdæk med fælge

17" sommerdæk med fælge

CLIO V

18" sommerdæk med fælge

18" sommerdæk med fælge

ARKANA

18" sommerdæk med fælge

18" sommerdæk med fælge

MEGANE IV

Fandt du ikke de sommer-komplethjul, du ledte efter?

Ovenstående er blot en lille del af vores mange forskellige komplethjul til sommeren. Så fandt du ikke hvad du søgte, så bare rolig. Du kan nemlig se hele vores udvalg af sommer-komplethjul til Renault via knappen nedenfor.

Map

Beregn prisen på din aftale.

Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

1. Indtast din nummerplade


2. Vælg din aftale


3. Bestil tilbud


Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.