EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Abonnementsbetingelser

Tilmelding

Når du har gennemført betalingen her på siden med dit kort, modtager du en mail fra Ejner Hessel med et aktiveringslink. Når du trykker på linket, vil du blive bedt om at aktivere dit medlemskab og bestille dit medlemskort hos Shell. Når du har gjort det, er du medlem af HESSEL STARplus og kan begynde at bruge alle fordelene.

Varighed, binding og opsigelse

Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der forgå en trækning af 199,-/md. eller 2.268,-/år fra det tilmeldte kort. Der betales forud. Abonnementets bindingsperiode er på 6 måneder fra indmeldingsdato. Herefter kan du til enhver tid opsige dit abonnement, dog senest 5 dage før den næste trækning. Abonnementet har ingen opsigelsesperiode. Det betyder at du fra din udmeldelse, ikke vil blive opkrævet penge fra HESSEL STARplus. Ved aktivering af Shell-kort er Shells regler og vilkår gældende, hvilket bl.a. betyder at du ikke kan have 2 forskellige Shell-aftaler på en gang.

Kvittering

Du kan altid se alle dine betalinger og fakturaer, ved at klikke på 'Mit HESSEL STARplus' på www.hesselstarplus.dk.

Betalingskort udløb

Udløber dit betalingskort, eller har du af andre årsager fået et nyt, kan du altid selv ændre dine betalingsoplysninger, ved at klikke på 'Mit HESSEL STARplus' på www.hesselstarplus.dk.

Undtagelser ifbm. fordele

Gratis lånebil er kun gældende ved serviceeftersyn, ikke ved skader eller pludseligt opståede nedbrud eller reparationer. Derudover gælder de samme vilkår som ved leje af en lejebil. Den gratis lånebil er ekskl. brændstof og evt. selvrisikoforsikring.

Garanti for dag-til-dag tid gælder kun ved nedbrud og ikke ved serviceeftersyn, hjulskifte, reparationer mv.

Hvis du har løse dæk, der ikke er på fælge som du ønsker at få skiftet, gøres dette mod et tillæg på 400,-.
Stenslagsreparationer gælder kun for stenslag i forruden.

Rabat på reparationer gælder ikke på skader, udskiftning af katalysatorer, motorstyreenheder og komplette enheder eksempelvis gearkasser, motorer og højvoltsbatterier eller ved køb af dæk. 

Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud. Heller ikke på produkter i vores webshop, der er markeret med 'Hessel Pris'.

Benytter du dig af gratis lånebil, gælder samme vilkår som ved leje af en lejebil. Lånebilen leveres tilbage senest kl. 17.30 den dag din bil er færdig på værkstedet. Overskrides tidsfristen vil du blive opkrævet prisen for en dags leje af en lejebil. Herudover gælder kravet om max 100 km. i bilen også.

Ændringer i dit abonnement

Ejner Hessel forbeholder sig retten til løbende at kunne ændre i dit abonnement. Eventuelle væsentlige ændringer i abonnementsvilkårene, herunder prisændringer, vil blive varslet og kommunikeret via e-mail i rimelig tid. Du vil som kunde altid have muligheden for at opsige dit abonnement, inden en eventuel ændring træder i kraft.

Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort. Disse oplysninger slettes når aftalen ophører.

Persondatapolitik

Ejner Hessel A/S lever op til gældende lovkrav og har en persondatapolitik. Denne politik sikrer, at Ejner Hessel A/S efterlever den gældende persondatalov samt EU's persondataforordning.

Se vores persondatapolitik her.

Spørgsmål eller anmodninger relateret til persondatapolitikken eller dine rettigheder kan sendes til [email protected].

Prisen

Alle priser er inklusiv 25% dansk moms med mindre andet er oplyst.

Levering

Når tilmelding er blevet bekræftet kan den købte services tages i brug og varen kan derfor regnes som leveret.

Refundering

Påbegyndt abonnement refunderes ikke.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til Ejner Hessel A/S.

Ved spørgsmål til dit køb, kontakt Ejner Hessel A/S.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.