Book din Dinitrol behandling her

Du kan frit vælge at aflevere din bil på tværs af alle vores værksteder - også selvom værkstedet ikke normalvis servicerer din bils mærke. Spar 20% på din undervognsbehandling ved at booke nu.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Værksted & service / Ydelser /

  Undervognsbehandling

  Undervognsbehandling

  Spar 20% på

  Dinitrol

  Det finder du næppe billigere

  Fotodokumentation

  Mindsk udgifterne til rustrelaterede reparationer

  Miljøvenlig behandling

  Højeste kvalitet

  Dinitrol undervognsbehandling

  Uanset om du kører el, hybrid, benzin eller diesel, ruster din bil over tid. Særligt på vores breddegrader, hvor det skifter mellem frost, salt og tø hele vinteren. Hyppig undervognsvask kan udskyde rusten, men holder den ikke helt fra døren (eller fra skærmene eller hjulophænget). Løsningen er at give den en professionel omgang Dinitrol behandling.

  Spar penge på din Dinitrol behandling hos Hessel

  Vi anbefaler at give din bil en komplet behandling så tidligt som muligt, men har den nogle år på bagen er det slet ikke for sent. Når den er behandlet første gang, anbefaler vi at genbehandle hver 2-3 år. Hos Hessel får du altid attraktive priser på Dinitrol behandlinger, og uanset hvilken bil du har, får du 20% rabat på Dinitrols vejledende priser. Det er priser som du næppe finder billigere andre steder.

   

  Så nemt er det

  At få din bil undervognsbehandlet gennem Hessel er nemt og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at følge disse tre trin:

  Book tid

  Book tid

  Bestil tid online eller ved at ringe til os på 7211 5001. Her kan du også bestille en udlejningsbil hvis du har behov for det.

  Aflevér bilen

  Aflevér bilen

  Bilen afleverer du hos din Hessel afdeling, og vi kører den til Dinitrol centeret. Der går som udgangspunkt 2 dage før du har din bil tilbage.

  Afhent bilen

  Afhent bilen

  Vi henter din bil hos Dinitrol, og giver dig besked når du kan hente den hos os. Sammen med afhentningen modtager du din faktura på behandlingen.

  Hvorfor vælge en Dinitrol behandling gennem Hessel?

  Hos Hessel samarbejder vi kun med markedets absolut bedste leverandører, også når det gælder undervognsbehandlinger. Når du får din bil behandlet med Dinitrol, kan du være sikker på at få en undervognsbehandling af højeste kvalitet. I videoen her kan du høre journalist og techekspert David Guldager fortælle, hvorfor en Dinitrol-behandling er en god idé.

  Med Dinitrol får du

  Mindskede Udgifter Undervognsbehandling

  Mindre udgifter til rustrelaterede reparationer

  Uanset din bils alder, er det en god idé at undervognsbehandle den – især på lang sigt. Fra fabrikkens side er din bil rustbeskyttet, men den er ikke nødvendigvis rustbeskyttet til et langt liv i det danske klima, med fugtigt vejr og skiftende temperaturer. Får du den behandlet med Dinitrol mindsker du dine langsigtede udgifter til reparationer som kommer af rust og tæring. Det kunne eksempelvis være styretøjsdele, udstødning og din bils ophæng.

  Fotodokumentation

  Dinitrols fotodokumentation er din sikkerhed for, at din bil har fået udført den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en rustbeskyttelse af højeste kvalitet. Efter behandlingen får du syn for sagen og kan selv se hvor gennemgribende og grundig en behandling din bil har fået.

  Fotodokumentation Undervognsbehandling
  Sprøjteskema Undervognsbehandling

  Sprøjteskemaer

  Når din bil behandles med Dinitrol sker det altid efter modelspecifikke sprøjteskemaer, som vi ser præcis hvordan netop din bilmodel skal behandles optimalt. Sprøjteskemaet viser bl.a. præcist hvad der skal adskilles og hvor lyddæmpende materiale er placeret i din bil. Samtidig viser skemaerne hvor alle din bils hulrum befinder sig og hvordan man kommer til dem. Sprøjteskemaerne er medvirkende til, at Dinitrol er bredt anerkendt som markedets bedste undervognsbehandling.

  Højeste kvalitet

  Rustbeskyttelse er ikke bare rustbeskyttelse. Som med mange andre ting, er der forskel i kvaliteten. Vi anbefaler altid Dinitrol, da vi mener, det ganske enkelt er markedets bedste produkt. Hos Dinitrol bliver din bil behandlet af dygtige rustbeskyttere, som ikke går på kompromis, og de bruger kun de bedste produkter.

   

  Teknologisk Institut gennemgår alle Dinitrol Centre i landet ved uanmeldte stikprøvekontroller. De kontrollerer alle bilens hulrum og vanger for at se, om undervognen har været skilt ad og om rustbehandlingen lever op til Dinitrols høje standard. Denne ordning er Dinitrol de eneste af de landsdækkende kæder, som har valgt.

   

  Vil du have syn for sagen, så tjek Dinitrols kundeanmeldelser her.

  Højeste Kvalitet Undervognsbehandling
  Miljøvenligt Undervognsbehandling

  Miljøvenlig behandling

  Når du får Dinitrol behandlet din bil, kan du være sikker på, at miljøet også behandles så godt som muligt på kort og lang sigt. Selve behandlingen foretages med produkter med et lavt indhold af opløsningsmidler, og der benyttes en meget tynd varm voks med stort set ingen afdrypning, da det bliver opvarmet til 40° under behandlingen, som sikrer optimal indtrængen og et minimum af lugtgener. På lang sigt kan du glæde dig over en mindre samlet miljøbelastning da din bil simpelthen holder i længere tid.

  El- og hybrid specialister

  Har du en el- eller hybridbil skal du være ekstra opmærksom, når din bil undervognsbehandles. Bliver den behandlet i hænderne på nogle som ikke har styr på det, kan det gå rigtig galt. Eksempelvis skal man være særligt opmærksom på batterikasser, højvoltskabler og komponenter som ikke må komme i kontakt med behandlingen.

   

  Vælger du Dinitrol er din bil i sikre hænder, og bliver behandlet efter særlige sprøjteskemaer til disse biltyper. Skemaerne sikrer, at beskyttelsen påføres korrekt, og at der tages hensyn til konstruktionen.

  El Hybrid Biler Undervognsbehandling

  Book din undervognsbehandling dag

  Jo før du booker, desto før kan du få din bil undervognsbehandlet (med 20% rabat) og klar til efteråret og vinterens hårde vejr.

  Map

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.