Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Leasing Finansiering Hessel Alt

Skal du købe eller lease?

Ved du ikke, om du skal købe eller lease din næste bil? Vi har samlet al relevant viden vedr. køb, finansiering og de forskellige leasingmetoder ét sted, så du kan blive klogere og vælge rigtigt første gang. Husk også, at du altid er velkommen i en af vores forretninger, hvor vores dygtige personale står klar til at rådgive dig.

Bliv klogere på køb og leasing her

Er du til gode aftaler?

Udover at vi kan tilbyde dig gode aftaler på finansiering og leasing, så har vi også nogle attraktive fordels- og serviceaftaler i skuffen, som mere eller mindre kan skrues sammen, så de matcher dine eksakte behov og gøre din daglige biløkonomi billigere og mere overskuelig. Bemærk at nogle af aftalerne udelukkende kan tegnes ved Ejner Hessel, så du kan ikke nødvendigvis få de samme rabatter og fordele andre steder.

Se vores attraktive aftaler her

Serviceaftaler

Derfor Dacia

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

Udvidet fabriksgaranti

3 år eller 100.000 km alt efter, hvad der kommer først

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

Udvidet rustgaranti

En ny Dacia kommer med intet mindre end 6 års rustgaranti

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

Efterspurgt i hele Europa

Dacia ligger solidt i blandt de mest solgte biler i hele Europa

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

Value for money

I en Dacia får du, hvad du betaler for, og meget mere til

Checkmark

Map

En Dacia SUV er et fremragende valg

Er du på udkig efter en bil, der kombinerer kvalitet, komfort og pålidelighed uden at sprænge budgettet? Så er Dacia SUV'er det oplagte valg for dig, da Dacia med deres imponerende ydeevne, robuste design og overkommelige priser har cementeret sig som et fremragende valg inden for SUV-segmentet.

Danmarks mest solgte Dacia, er en SUV

En af de mest solgte modeller fra Dacia, og som desuden er den mest populære Dacia i blandt danskerne, er Dacia Duster. Duster er en sand SUV, der leverer en imponerende køreoplevelse både på og uden for vejen. Med sit robuste ydre og rummelige kabine er Duster designet til at klare selv de mest udfordrende terræner, og det er uanset, om du er på en eventyrlig off-road tur eller en afslappende tur rundt i byen, så er Dacia Duster klar til at imødekomme dine behov.

Det særlige ved Dacia SUV'er

Hvad der virkelig gør Dacia til noget særligt er deres value-for-money-koncept, da de har formået at skabe biler, der giver en utrolig værdi for pengene. I Dacia får du en pålidelig bil med moderne funktioner og praktiske løsninger, alt sammen til en pris, der er langt mere overkommelig end i tilsvarende biler fra mange andre bilmærker.

 

Dacia har opnået anerkendelse i bilindustrien for deres fokus på enkle og pålidelige biler. Deres SUV'er er blevet populære valg blandt mange, der ønsker en bil, der kan klare de daglige udfordringer, uden at gå på kompromis med kvalitet og stil, og som samtidig vil nyde godt af fremragende brændstoføkonomi, lav vedligeholdelse og en overlegen køreoplevelse uden at tømme deres pengepung.

Kom forbi til en prøvetur og god rådgivning i dag

Udforsk vores hjemmeside for at opdage det spændende udvalg af Dacia SUV'er. Uanset om du har brug for en pålidelig familiebil, en kompakt by-SUV eller en robust terrænkøretøj, vil du finde en Dacia, der passer til dine behov.

 

Vi er stolte af, at kunne præsentere dig for Dacias sortiment og hjælpe dig med at vælge den perfekte bil til en pris, der passer til dit budget. Kom forbi en af vores mange Dacia showrooms landet over og oplev selv, hvorfor Dacia er kendt for at være en rigtig value-for-money-bil.

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.