Spørgsmål til dit service?

Udfyld de nødvendige felter herunder og stil dine spørgsmål/kommentarer, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Vi holder Danmarks bedste bilkunder godt kørende

Hos Hessel har vi holdt Danmarks bedste bilkunder godt kørende siden 1968, og vi er meget ambitiøse på din bils vegne. Så når din Mercedes-Benz har brug for sit B7 service, så står vi klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over.

Mercedes-Benz service B7

Vær godt kørende i din Mercedes med et serviceeftersyn.

 

Hos Ejner Hessel er vi et autoriseret Mercedes-Benz værksted, hvorfor din Mercedes altid er i de bedste hænder. Vi hos Hessel er nemlig autoriserede specialister i Mercedes-Benz’ nyeste teknologier, og vi ved lige, hvad der skal til, når din bil skal til et B serviceeftersyn. Et Mercedes-Benz Service B udføres efter to år og er meget mere end blot en mekanisk udskiftning af motorolie, oliefilter og pollenfilter. Når din bil gennemgår et service B eftersyn, vil også bremsekomponenter blive kontrolleret samt kølervæske, sprinklersystem, dæk, lygter, styretøjet, profilrem og andre sikkerhedsopdateringer - alt sammen efter bilens servicebog og fabrikkens forskrifter.

 

Video: Mercedes B-services

Mere end intuition

Et Mercedes B service er større og mere omfattende end et tilsvarende A service, da vores teknikere også nøje gennemgår bilens vitale dele og systemer, og så udskifter de også pollenfilteret samt tjekker styretøj, profilrem og parkeringsbremse.

Faste værkstedspriser

Faste værkstedspriser

Det er god service

Hos Hessel går vi altid ind for total transparens, og dette gør sig selvfølgelig også gældende for dine værkstedsbesøg. Derfor kender du altid prisen for dit værkstedsarbejde, inden at vi går i gang, og intet arbejde udføres uden din accept. I så fald vil det være for vores regning.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi lave en aftale?

Alt fra garantiforlængelser til dækning af værkstedsbesøg

Forudbetal for din bils services månedligt eller årligt og opnå besparelser på dine værkstedsbesøg over hele aftalens løbetid. En aftale kan omfatte alt fra bilens regelmæssige serviceeftersyn til at også kunne dække reparationer, vejhjælp og garantiforlængelser.

Mercedes B7 service hos Hessel

Har du en ældre Mercedes model, vil du på et tidspunkt modtage en besked på bilens display om, at det er tid til et service B7 eftersyn. Dette betyder blot, at det er tid til et service B, hvor også udskiftning af automatgearolie og udskiftning af transmissionsfilter indgår. Ved nyere Mercedes-Benz modeller vil du blot få en besked på bilens display omkring et service B eftersyn. Hos Ejner Hessel benytter vi originale Mercedes-Benz reservedele og afleverer altid din bil støvsuget og nyvasket. Vi tør derfor godt sige, at du hos os er garanteret et service, der er udover det sædvanlige. Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en B7 serviceaftale til din Mercedes? Så er du altid velkommen til at kontakte os - hos Ejner Hessel står vi altid klar til at hjælpe og rådgive.

Spørgsmål til dit service B7?

Har du spørgsmål til dit service, så er det vores servicecenter, du skal have fat i. Du kan komme i kontakt med vores servicecenter mandag - fredag fra 07.00 - 17.30 og i weekenderne fra 11.00 - 16.00. Ring til os nu på tlf. 7211 5001 eller skriv til os.

Hvorfor Hessel?


Der er mange fordele ved at du får udført dine serviceeftersyn ved Ejner Hessel. Herunder er blot nogle få udvalgte.

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Vask & støvsugning

Der er nu ikke noget som en ren bil

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Originale reservedele

Det er vigtigere, end du måske går, og tror

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Specialuddannede teknikere

Vi kende din bil bedre end de fleste

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Du kender altid prisen

Intet arbejde udføres uden din accept

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.