EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Vi holder Danmarks bedste bilkunder godt kørende

Hos Hessel har vi holdt Danmarks bedste bilkunder godt kørende siden 1968, og vi er meget ambitiøse på din bils vegne. Så når din Mercedes-Benz har brug for sine serviceeftersyn, så står vi klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over.

Mercedes-Benz service

Vi sørger for, at du er godt kørende.

 

Hos Ejner Hessel er vi et autoriseret Mercedes-Benz værksted, hvorfor du altid kan være sikker på, at din Mercedes er i de bedste hænder, når den er til service hos os. Kort fortalt så ved vi, hvad der skal til, når din bil skal til service - for vi kender bilen bedre end de fleste. Hos Ejner Hessel tilbyder vi forskellige servicepakker til din Mercedes, som hjælper dig med at skabe et overblik over dine udgifter, når din Mercedes gennemgår serviceeftersynet. Vi benytter originale Mercedes-Benz reservedele og afleverer altid din bil støvsuget og nyvasket, hvorfor du er garanteret et service i særklasse.

 

Mercedes A-services

Mere end blot et olieskift

Et Mercedes service A er meget mere end blot skift af olie og oliefilter, da vi også tjekker og gennemgår bilens bremser, kølervæske, dæk og hjul, karrosseri, lys og lygter m.m., samtidig med at vi selvfølgelig tjekker og opdaterer bilens service- og sikkerhedsopdateringer.

 

Eksempler på A services kunne være A1 service, A3 service og A9 service.

Mercedes B-services

Mere end intuition

Et Mercedes B service er større og mere omfattende end et tilsvarende A service, da vores teknikere også nøje gennemgår bilens vitale dele og systemer, og så udskifter de også pollenfilteret samt tjekker styretøj, profilrem og parkeringsbremse.

 

Eksempler på B services kunne være B3 service, B5 service og B7 service.

Faste værkstedspriser

Faste værkstedspriser

Det er god service

Hos Hessel går vi altid ind for total transparens, og dette gør sig selvfølgelig også gældende for dine værkstedsbesøg. Derfor kender du altid prisen for dit værkstedsarbejde, inden at vi går i gang, og intet arbejde udføres uden din accept. I så fald vil det være for vores regning.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi lave en aftale?

Alt fra garantiforlængelser til dækning af værkstedsbesøg

Forudbetal for din bils services månedligt eller årligt og opnå besparelser på dine værkstedsbesøg over hele aftalens løbetid. En aftale kan omfatte alt fra bilens regelmæssige serviceeftersyn til at også kunne dække reparationer, vejhjælp og garantiforlængelser.

Hvorfor Hessel?


Der er mange fordele ved at du får udført dine serviceeftersyn ved Ejner Hessel. Herunder er blot nogle få udvalgte.

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Vask & støvsugning

Der er nu ikke noget som en ren bil

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Originale reservedele

Det er vigtigere, end du måske går, og tror

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Specialuddannede teknikere

Vi kende din bil bedre end de fleste

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Du kender altid prisen

Intet arbejde udføres uden din accept

Vidste du godt?

... at værkstedskunder med en HESSEL STARplus fordelsaftale altid får stillet en gratis lånebil til rådighed ifm. deres serviceeftersyn i tillæg til et væld af andre fordele?

Mercedes service hos Ejner Hessel

Et Mercedes service består som regel altid af et oliefilter-skift, aftapning og påfyldning af motorolie samt gennemgang og kontrol af bilens vigtige komponenter og filtre. Alt sammen efter fabrikkens forskrifter og bilens servicebog. Afhængig af din bils alder og kilometerstand vil der ofte være tillægsarbejde, som skal udføres, for at fabrikkens krav til et korrekt udført service overholdes. Dette kan eksempelvis være udskiftning af brændstoffilter, pollenfilter eller bremsevæske. Derudover vil kontrollen af din bil vise, hvorvidt der er brug for ekstraarbejde, som vi vil anbefale, at du får udført. Dette kan f.eks. være nedslidte bremser, eller hvis din bil har andre dele i styretøjet, som trænger til at blive udskiftet. Hos os har du altid mulighed for at fortælle værkføreren, hvorvidt du ønsker at blive kontaktet med en pris inden eventuelt tillægs- eller ekstraarbejde påbegyndes, så du kan skabe dig et overblik over den samlede pris. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os - hos Ejner Hessel er vi her for at hjælpe dig.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.