Spørgsmål til dit service?

Udfyld de nødvendige felter herunder og stil dine spørgsmål/kommentarer, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Vi holder Danmarks bedste bilkunder godt kørende

Hos Hessel har vi holdt Danmarks bedste bilkunder godt kørende siden 1968, og vi er meget ambitiøse på din bils vegne. Så når din Mercedes-Benz har brug for sit B3 service, så står vi klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over.

Mercedes-Benz service B3

Vær godt kørende i din Mercedes med et serviceeftersyn.

 

Hos Ejner Hessel er vi et autoriseret Mercedes-Benz værksted, hvorfor du trygt kan overlade din Mercedes hos os, da den vil være i de bedste hænder. Vi hos Hessel ved nemlig lige, hvad der skal til, når din bil skal til et service B eftersyn - for vores autoriserede værkfører er eksperter inden for området, og har den nyeste viden om Mercedes-Benz teknologier. Et Mercedes-Benz Service B udføres efter to år og er meget mere end blot en mekanisk udskiftning af motorolie og oliefilter. Når din bil gennemgår et service B eftersyn, vil også bremsekomponenter blive kontrolleret samt kølervæske, sprinklersystem, dæk, lygter, styretøjet, profilrem og andre sikkerhedsopdateringer - alt sammen efter fabrikkens forskrifter og bilens servicebog.

 

Video: Mercedes B-services

Mere end intuition

Et Mercedes B service er større og mere omfattende end et tilsvarende A service, da vores teknikere også nøje gennemgår bilens vitale dele og systemer, og så udskifter de også pollenfilteret samt tjekker styretøj, profilrem og parkeringsbremse.

Faste værkstedspriser

Faste værkstedspriser

Det er god service

Hos Hessel går vi altid ind for total transparens, og dette gør sig selvfølgelig også gældende for dine værkstedsbesøg. Derfor kender du altid prisen for dit værkstedsarbejde, inden at vi går i gang, og intet arbejde udføres uden din accept. I så fald vil det være for vores regning.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi lave en aftale?

Alt fra garantiforlængelser til dækning af værkstedsbesøg

Forudbetal for din bils services månedligt eller årligt og opnå besparelser på dine værkstedsbesøg over hele aftalens løbetid. En aftale kan omfatte alt fra bilens regelmæssige serviceeftersyn til at også kunne dække reparationer, vejhjælp og garantiforlængelser.

Mercedes B3 service hos Hessel

Har du en ældre Mercedes model, vil den på et tidspunkt give dig besked om, at det er tid til et service B3 eftersyn, som betyder, at det er tid til et service B, hvor også udskiftning af luftfilter, støvfilter og brændstoffilter el. tændrør indgår. Ved nyere Mercedes-Benz modeller vil du blot få en besked på bilens display omkring et service B eftersyn. Hos Ejner Hessel benytter vi originale Mercedes-Benz reservedele og afleverer altid din bil støvsuget og nyvasket, hvorfor du er garanteret et service, der er udover det sædvanlige. Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en serviceaftale til din Mercedes? Så er du altid velkommen til at kontakte os - hos Hessel står vi altid klar til at rådgive og hjælpe.

Spørgsmål til dit service B3?

Har du spørgsmål til dit service, så er det vores servicecenter, du skal have fat i. Du kan komme i kontakt med vores servicecenter mandag - fredag fra 07.00 - 17.30 og i weekenderne fra 11.00 - 16.00. Ring til os nu på tlf. 7211 5001 eller skriv til os.

Hvorfor Hessel?


Der er mange fordele ved at du får udført dine serviceeftersyn ved Ejner Hessel. Herunder er blot nogle få udvalgte.

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Vask & støvsugning

Der er nu ikke noget som en ren bil

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Originale reservedele

Det er vigtigere, end du måske går, og tror

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Specialuddannede teknikere

Vi kende din bil bedre end de fleste

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Service

Du kender altid prisen

Intet arbejde udføres uden din accept

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.