Få seneste nyt om den nye CLE

Udfyld de nødvendige oplysninger herunder og skriv dig op til at modtage seneste nyt omkring den nye CLE. Når vi ved noget, så ved du noget.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Mercedes-Benz CLE

  Genveje

  Bliv klogere på den nye CLE

  Bliv klogere på den nye CLE

  Den nye CLE er netop præsenteret, og vi har samlet en masse relevant viden om den nye CLE.

  Sammenlign CLE med sine forgængere

  Sammenlign CLE med sine forgængere

  C- og E-Klasse Coupé udgår for at smelte sammen til CLE Coupé, men hvor stor er CLE'en egentlig ift. sine forgængere?

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel.

  Vores sortiment i Mercedes-Benz CLE

  Vi fandt 7 konfigurerbare biler, der matcher din søgning.

  "Med sin lange front, tilbagetrukne kabine og lave taglinje udstråler CLE Coupé både elegance og power. De rammeløse sideruder og markante skærme tilføjer et ikonisk udtryk, der altid har kendetegnet Mercedes-Benz coupéer."

  CLE Coupe Eksterior For

  CLE a' hva' for én?

  Synes du også det kan være svært at følge med i de mange modelbetegnelser fra Mercedes? Så lad os prøve at hjælpe dig.

   

  CLE’en kommer til at overtage efter C- og E-Klasse cabriolet og coupé, så de to modeller vi kender i dag, smelter sammen til én og samme model. Det er en del af Mercedes’ strategi for at slanke modelprogrammet, da det for mange har været svært at skelne den reelle forskel mellem C- og E-Klassens sportslige versioner. Herunder har vi prøvet at samle de vigtigste informationer om den nye model.

  Design

  Designmæssigt er der tale om mange genkendelige elementer fra modelprogrammet. Forlygterne er et miks af den nye E-Klasse med de to LED bånd og det slanke udtryk fra CLA’en, der smyger sig rundt om forskærmen. Fra siden er der ingen tvivl om slægtskabet til den nuværende C-Coupé, men linjen der strækker sig fra skærm til skærm er med til at give et noget mere muskuløst udtryk. Og så er der bagenden, som vel nok er den mest kontroversielle, hvor baglygterne er forbundet med den sorte refleks i hele bagendens bredde, der igen er med til at give et bredere udtryk, når du ser CLE’en direkte bagfra.

  CLE Coupe Eksterior Bag
  CLE Coupe Interioer Kabine

  Et velkendt interiør

  Træd ind i kabinen, hvor du vil blive mødt af et nyt multifunktionsrat med touch-knapper, et fritstående 12,3" centraldisplay og et imponerende 11,9" førerdisplay meget lig det du finder i den nuværende C-Klasse. Den luksuriøse stemning forstærkes af ambientebelysningen med 64 forskellige farver. Ønsker du en mere intim atmosfære, kan den dynamiske belysning udvides til at omfatte en større del af interiøret.

  Komfortabel & innovativ

  De sportslige og komfortable forsæder, der er eksklusivt designet til CLE-serien, giver kabinen det helt rigtige udtryk og vi glæder os til at sætte os bag rattet. Hvis du vælger det ekstraudstyr, der inkluderer Burmester 3D surround sound systemet, får du endda forsæder med indbyggede højttalere, der er placeret i niveau med nakkestøtterne. Det vil tage din lydoplevelse til et helt nyt niveau.

   

  CLE Coupé deler mange digitale innovationer med vores C- og E-Klasse modeller, herunder den tredje generation af vores intelligente infotainment-system, MBUX. Den softwarebaserede teknologi muliggør en mere effektiv opdatering af interiøret og forbedrer den samlede brugeroplevelse.

  CLE Coupe Interioer Sæder
  CLE Coupe Eksterior Profil

  Dimensioner

  CLE Coupé er den største i sin klasse med en længde på 4,9 meter, og takket være den forlængede akselafstand får du markant mere plads på bagsædet end tidligere i C-Klasse Coupé (+56mm), men en lille smule mindre end E-Klassen (-43mm). De udvendige mål vidner om, at der er tale om en stor coupé, hvor den samlede længde er mere end 16 cm længere end C-Coupe og 1,5cm længere end den store E-Coupe, så selvom bilen på billeder måske syner mindre end E-Coupé, så er det altså ikke tilfældet.

  Sammenlign CLE'en

  Herunder kan du sammenligne CLE'en med sine forgængere. Til venstre står dimensionerne på den nye CLE, og derefter finder du forskellen over imod hhv. C- og E-Klasse Coupé.

  CLE

  Coupé

  C-Klasse

  Coupé

  E-Klasse

  Coupé

  Længde

  4.850 mm

  - 164 mm

  - 15 mm

  Bredde

  1.860 mm

  - 50 mm

  0 mm

  Højde

  1.428 mm

  - 23 mm

  + 2 mm

  Akselafstand

  2.865 mm

  - 25 mm

  + 8 mm

  Forreste udhæng

  888 mm

  - 98 mm

  - 38 mm

  Bagerste udhæng

  1.097 mm

  - 41 mm

  + 15 mm

  Sporbredde foran/bagved

  1.605 / 1.616 mm

  - 38 / - 68 mm

  0 / - 7 mm

  Motorer og performance

  Når det kommer til ydeevne, har Mercedes sørget for, at CLE Coupé og Cabriolet imponerer både visuelt og køredynamisk. Undervognen er sænket 15 millimeter som standard, hvilket giver bilen et mere sportsligt udseende. Du kan også vælge at udstyre din CLE med aktiv undervogn, DYNAMIC BODY CONTROL, samt aktiv baghjulsstyring, der giver baghjulene mulighed for at dreje op til 2,5 grader. Dette reducerer vendecirklen med 50 centimeter og giver højere stabilitet ved motorvejshastighed.

  M264 Benzin

  Op til 6 cylindre

  Under den lange motorhjelm med de karakteristiske power domes finder du nogle kendte varianter fra C-Klassen og en lille overraskelse. Alle motorer i CLE Coupé-serien er mildhybrider med en integreret starter-generation (ISG), der giver en ekstra boost på 23 hestekræfter. Du kan vælge mellem firecylindrede benzin- og dieselmotorer, og så har du i CLE’en også mulighed for at få 6 cylindre i den store CLE 450 4MATIC, der er udstyret med en 3,0-liters benzinmotor med hele 381 hestekræfter og firehjulstræk. Senere vil der også være plug-in hybridvarianter tilgængelig for Coupén, der giver dig mulighed for at køre fuldt elektrisk over en vis distance, ligesom der vil introduceres topmodeller i form af AMG-versioner, som vi desværre ikke kender nogle specifikationer på endnu.

  Forventede motorer i Danmark

  • CLE 200: 204 + 23 hk og 0-100 km/t på 7,4 sek.
  • CLE 200 4MATIC: 204 + 23 hk og 0-100 km/t på 7,5 sek.
  • CLE 220 d: 200 + 23 hk og 0-100 km/t på 7,5 sek.
  • CLE 300 4MATIC: 258 + 23 hk og 0-100 km/t på 6,2 sek.
  • CLE 450 4MATIC: 381 + 23 hk og 0-100 km/t på 4,4 sek.
  OM654M Diesel

  Map

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.