Få seneste nyt om den nye CLE

Udfyld de nødvendige oplysninger herunder og skriv dig op til at modtage seneste nyt omkring den nye CLE. Når vi ved noget, så ved du noget.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 34835569

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 34835569

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Ny Mercedes-Benz CLE Coupé og Cabriolet

  Bliv klogere på den nye CLE herunder og skriv dig op til vores nyhedsbrev - så informerer vi dig straks vi ved mere om priser, levering m.m.

  Genveje

  Alt vi ved om den nye CLE

  Alt vi ved om den nye CLE

  Den nye CLE er netop præsenteret, og vi har samlet en masse relevant viden om den nye CLE.

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel.

  Den nye Mercedes CLE

  CLE a' hva' for én?

  CLE a' hva' for én?

  Synes du også det kan være svært at følge med i de mange modelbetegnelser fra Mercedes? Så lad os prøve at hjælpe dig til blive lidt klogere på den helt nye CLE Coupé og Cabriolet.

  CLE’en kommer til at overtage efter C- og E-Klasse cabriolet og coupé, så de to modeller vi kender i dag smelter sammen til én og samme model. Det er en del af Mercedes’ strategi for at slanke modelprogrammet, da der hidtidigt for mange har været svært at skelne den reelle forskel mellem C- og E-Klassens sportslige versioner. Her har vi prøvet at samle de vigtigste informationer om den nye model

  Design

  Design

  Med sin lange front, tilbagetrukne kabine og lave taglinje udstråler CLE Coupé både elegance og power. De rammeløse sideruder og markante skærme tilføjer et ikonisk udtryk, der altid har kendetegnet Mercedes-Benz coupéer.

  CLE Coupé er den største i sin klasse med en længde på 4,9 meter, og takket være den forlængede akselafstand får du markant mere plads på bagsædet end tidligere i C-Klasse Coupé (+56mm), men en lille smule mindre end E-Klassen (-43mm). De udvendige mål vidner om, at der er tale om en stor coupé, hvor den samlede længde er mere end 16 cm længere end C-Coupe og 1,5cm længere end den store E-Coupe, så selvom bilen på billeder måske syner mindre end E-Coupé, så er det altså ikke tilfældet.

  Designmæssigt, at der tale om mange genkendelige elementer fra modelprogrammet. Forlygterne er et miks af den nye E-Klasse med de to LED bånd og det slanke udtryk fra CLA’en, der smyger sig rundt om forskærmen. Fra siden er der ingen tvivl om slægtskabet til den nuværende C-Coupé, men linjen der strækker sig fra skærm til skærm er med til at give et noget mere muskuløst udtryk. Og så er der bagenden, som vel nok er den mest kontroversielle, hvor baglygterne er forbundet med den sorte refleks i hele bagendens bredde, der igen er med til at give et bredere udtryk, når du ser CLE’en direkte bagfra.

  Størrelse

  Størrelse

  Se alle mål og størrelser i forhold til C- og E-Klasse coupé på billede ovenfor.

   

   

  Et velkendt interiør

  Et velkendt interiør

  Træd ind i kabinen, hvor du vil blive mødt af et nyt multifunktionsrat med touch-knapper, et fritstående 12,3" centraldisplay og et imponerende 11,9" førerdisplay meget lig det du finder i den nuværende C-Klasse. Den luksuriøse stemning forstærkes af ambientebelysningen med 64 forskellige farver. Ønsker du en mere intim atmosfære, kan den dynamiske belysning udvides til at omfatte en større del af interiøret.

   

  De sportslige og komfortable forsæder, der er eksklusivt designet til CLE-serien, giver kabinen det helt rigtige udtryk og vi glæder os til at sætte os bag rattet. Hvis du vælger det ekstraudstyr, der inkluderer Burmester 3D surround soundsystemet, får du endda forsæder med indbyggede højttalere, der er placeret i niveau med nakkestøtterne. Det vil tage din lydoplevelse til et helt nyt niveau.

   

  CLE Coupé deler mange digitale innovationer med vores C- og E-Klasse modeller, herunder den tredje generation af vores intelligente infotainment-system, MBUX. Den softwarebaserede teknologi muliggør en mere effektiv opdatering af interiøret og forbedrer den samlede brugeroplevelse.

  Motorer og performance

  Når det kommer til ydeevne, har Mercedes sørget for, at CLE Coupé og Cabriolet imponerer både visuelt og køredynamisk. Undervognen er sænket 15 millimeter som standard, hvilket giver bilen et mere sportsligt udseende. Du kan også vælge at udstyre din CLE med aktiv undervogn, DYNAMIC BODY CONTROL, samt aktiv baghjulsstyring, der giver baghjulene mulighed for at dreje op til 2,5 grader. Dette reducerer vendecirklen med 50 centimeter og giver højere stabilitet ved motorvejshastighed.

  M264 Benzin

  Op til 6 cylindre

  Under den lange motorhjelm med de karakteristiske power domes finder du nogle kendte varianter fra C-Klassen og en lille overraskelse. Alle motorer i CLE Coupé-serien er mildhybrider med en integreret starter-generation (ISG), der giver en ekstra boost på 23 hestekræfter. Du kan vælge mellem firecylindrede benzin- og dieselmotorer, og så har du i CLE’en også mulighed for at få 6 cylindre i den store CLE 450 4MATIC, der er udstyret med en 3,0-liters benzinmotor med hele 381 hestekræfter og firehjulstræk. Senere vil der også være plug-in hybridvarianter tilgængelig for Coupén, der giver dig mulighed for at køre fuldt elektrisk over en vis distance, ligesom der vil introduceres topmodeller i form af AMG-versioner, som vi desværre ikke kender nogle specifikationer på endnu.

  Forventede motorer i Danmark

  • Mercedes CLE 200: 204hk + 23hk og 0-100 km/t på 7,4 sek.
  • Mercedes CLE 200 4MATIC: 204hk + 23hk og 0-100 km/t på 7,5 sek.
  • Mercedes CLE 220 d: 200hk + 23hk og 0-100 km/t på 7,5 sek.
  • Mercedes CLE 300 4MATIC: 258hk + 23hk og 0-100 km/t på 6,2 sek.
  • Mercedes CLE 450 4MATIC: 381hk + 23hk og 0-100 km/t på 4,4 sek.
  OM654M Diesel

  Få besked, når den lander i Danmark

  Vi forventer, at priserne på den nye CLE Coupé og Cabriolet offentliggøres i løbet af efteråret, og at vi ser de første biler på dansk jord omkring årsskiftet. Skriv dig op herunder og bliv informeret som en af de første, når vi ved mere.

  Map

  Find afdeling

  Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

  Jylland

  Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

  Agerøvej 49

  8381 Tilst

  Ejner Hessel Århus (Dacia)

  Århus Vej 29

  8000 Århus C

  Sjælland

  Ejner Hessel København (Renú)

  Marseligsborggade 2

  1000 København

  Betalingsplan

  0 kr/md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.