Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Mercedes-Benz GLC SUV

  Genveje

  Book en prøvetur

  Book en prøvetur

  Få overblikket over alle vores demobiler og hvorhenne i landet du kan nyde en prøvetur i en af dem.

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel.

  Firmabil

  Firmabil

  I GLC får du en rummelig SUV med sublime køreegenskaber og komfort, så landevejene tilbagelægges på bedst mulige vis.

  Udforsk andre biltyper indenfor GLC

  Mercedes-Benz-GLC

  GLC, Coupé

  Fra 985.410 kr.

  Fås som Benzin, Benzin plug-in hybrid, Diesel, Diesel plug-in hybrid

  SE UDVALG

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  GLC SUV Amg Designlinje Eksteriør Mojave Sølv Profil

  Længere og lavere

  Du har måske set eller kørt den forrige GLC, og man kan ikke beskylde den for at være en lille bil. Ikke desto mindre så er den nye model vokset med 6 cm i længden, mens man har holdt samme bredde og højde som på den foregående model. Sammen med de tydelige konturlinjer over skærmene giver det den ny GLC et mere aggressivt og ”voksen-SUV” udtryk end på den tidligere model.

   

  Den ekstra plads kommer særlig passagerer på bagsædet til gode, men også i bagagerummet har man fundet plads til hele 690 l. med bagsædet oprejst. Her er altså tale om en SUV, der slægter sin storebror GLE på – både når det kommer til design men også i størrelse.

  Et bredt udvalg af motorer

  Der er rig mulighed for at vælge, hvilken motor du ønsker i din GLC - vælg om du vil køre benzin, diesel eller plug-in hybrid. Det som virkelig er esset i ærmet for plug-in modellerne, er det 31,2 kWh store batteri, der giver rækkevidder fra 102-120 km på én opladning. Det gør det altså muligt at køre en rigtig stor del af al din kørsel på el, og når du så skal køre længere, drager du fordel af den stærke brændstofmotor. Fælles for plug-in hybriderne er, at de lader med op til 60 kW på en lynlader, hvilket betyder opladning på ca. 30 min., men du vil givet foretage 95% af al ladning derhjemme, som foregår med op til 11 kW.

   

  Det her sætter helt nye standarder for plug-in hybridteknologien.

  GLC SUV Plug In Hybrid
  GLC Suv Digitalt Førerdisplay

  Du skal ikke gå ned på udstyr

  Den ny GLC står umanerligt godt udstyret, da du allerede fra start får LED High Performance lygter, stort digital førerdisplay og 11,9” OLED touchskærm, ambiente premium belysning, dellæder, Distronic adaptiv fartpilot, AMG pakke, memorypakke foran, parkeringspakke med kamera og sensorer, det nyeste MBUX system med dansk tale, mange førerassistentssystemer og meget mere.

   

  Med den ny GLC viderefører Mercedes muligheden for at vælge udstyr i pakker i endnu højere grad, og som førnævnte standardudstyr allerede indikerer, så starter du et rigtig godt sted – nemlig med Advanced Plus pakken. Derefter har du mulighed for at tilkøbe hhv. Premium og Premium Plus pakken, hvor der virkelig er kælet for indholdet.

  C-Klasse interiør - og lidt til

  Når du ser billeder af interiøret, vil du sikkert kunne genkende meget fra den nye C-Klasse – både de store skærme, det store panel som flyder bag skærmen på tværs af kabinen, de elegante luftdyser og det lækre rat. Men lad dig ikke snyde – det er IKKE ”bare” en C-Klasse kabine.

   

  Kig forbi din nærmeste Hessel og oplev kabinen i den ny GLC – du vil opleve at alting har fået lidt ekstra på luksus-tangenten. Læder på toppen af instrumentbrættet, nye muligheder for interiørlister og andre dørsider er blot nogle af de ting, der adskiller den ny GLC fra C-Klassen. Herudover får du også 6 cm bredere kabine, hvilket giver en mere luftig og rummelig følelse. Vi lover dig, at du bliver overrasket over, hvor lækkert det er at tilbringe time efter time i den her kabine.

  GLC Suv Amg Designlinje Interiør
  GLC SUV Amg Designlinje Eksteriør Offroad Bag

  Off- og "onroad" – GLC kan det hele

  Lad os starte ”onroad” for her introducerer GLC’en noget helt nyt for hele det SUV-segment, den er en del af. Baghjulstyring er nu muligt, og baghjulene kan således dreje med op til 2,5°. Det lyder måske ikke af meget, men vi har set det bl.a. med den nye EQE, og det gør en stor forskel i venderadius, men i særdeleshed for retningsstabiliteten på motorvejen, hvor for- og baghjulene drejer parallelt med hinanden ved høje hastigheder. Det skal ikke forklares, men prøves.

   

  En rigtig offroader bliver en GLC nok aldrig, men med den nyeste version af AIRMATIC luftundervognen kan du hæve og sænke bilen med helt op til 50 mm ved valg af Offroad-teknik pakken. En anden ny feature er ”den gennemsigtige motorhjelm”, hvor kameraet i fronten (360° kamera som er en del af parkeringspakken) filmer vejen foran dig, og du hele tiden kan ”se bilen fra oven” med de sten og forhindringer, der måtte være foran bilen.

  Hessel STARPLUS

  Fordelsaftale

  fra kun 149 kr/md.

  Eksklusivt for Mercedes ejere

  12-24 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof/strøm

  2 årlige hjulskift inkl. opbevaring

  Gratis lånebil ifm. service

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din GLC

  Finansiering af din GLC

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din GLC

  Leasing af din GLC

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  GLC reklamefilm

  Se med i denne anderledes reklamefilm hvor den ny GLC, som desuden var den mest dynamiske Mercedes-Benz SUV på daværende tidspunkt, blev præsenteret. Du bliver bl.a. taget igennem et væld af smarte løsninger, og så kan du også se, hvor godt GLC klarer sig i terræn.

  Bliv klogere på opladning, batterikapacitet m.m.

  Hvordan er det nu lige med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør Simon, vores produktchef for EQ/E-Tech, fortælle om batterikapacitet, rækkevidde samt forskellen på veksel- og jævnstrømsladning på plug-in hybrid og elbiler.

  Brugte Mercedes-Benz GLC

  Hos vores datterselskab STARMARK finder du Danmarks største udvalg i brugte Mercedes-Benz.

  Map

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.